Nyíregyháza hírei

2014.05.21. 12:19

Betörő helyett orgazdát fogtak

Nyírszőlős - A nyírszőlősi ingatlanon 36 millió forint értékű illegális dohányárut és fegyvereket találtak - adta hírül a police.hu.

Nyírszőlős - A nyírszőlősi ingatlanon 36 millió forint értékű illegális dohányárut és fegyvereket találtak - adta hírül a police.hu. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói Nyíregyháza külterületén, Nyíszőlősőn végeztek bűnügyi adatgyűjtést 2014. május 20-án délután, amikor egy ingatlanon és környékén gyanús mozgást észleltek. A civil ruhás rendőrök betörésre gyanakodtak, ezért ellenőrizték a házat és melléképületeit. Kiderült, hogy betörés nem történt, azonban az ingatlanon nagy mennyiségű illegális dohányárut találtak.

A rendőrök értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyi nyomozóit, akik lefoglaltak a 42 502 doboz zárjegy nélküli cigarettát, 82 kg vágott dohányt és 48 liter benzint; összesen mintegy 36 millió forint értékben. Az eljárást orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytatja a NAV. A kiterjesztett házkutatás során előkerült egy átalakított gumilövedékes puska, egy gázpisztoly és egy nyílpuska is, melyeket a rendőrség szakértői vizsgálat alá vet - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!