Nyíregyháza hírei

2014.05.21. 11:40

Jobbik-sajtótájékoztató

Nyíregyháza - Önfeladás és elszegényedés. Staudt Gábor, a Jobbik EP-képviselőjelöltje szerint ez hazánk Unióban töltött 10 évének a mérlege.

Nyíregyháza - Önfeladás és elszegényedés. Staudt Gábor, a Jobbik EP-képviselőjelöltje szerint ez hazánk Unióban töltött 10 évének a mérlege. Elhangzott: továbbra is egy Európai Egyesült Államok kiépítése zajlik, de amennyiben a választáson sikerül megfelelő összetételt elérni, a Nemzetek Európája koncepció erősödhetne. A Jobbik EP- választási programjában egyértelműen kiáll e cél mellett.

– Elengedhetetlennek tartjuk a magyar termőföld védelmét és a magyar dolgozók béreinek valóban európai szintre emelését. Nem igazságos, hogy a magyarországi dolgozók (lásd: gépjárműgyártás, multinacionális cégek) jóval többet dolgoznak, mégis sokkal kevesebbet keresnek. A kormánypárt csak „látszat kardcsörtetésben” jeleskedik, egyébként a Brüsszelből diktált előírásokat követi. A Jobbik szerint előnytelen alkuknak nincs helye, a magyar társadalom jólétének nem lehet a nemzeti önrendelkezés feladása az ára! A május 23-ai tévévitán igyekszünk részletesen ismertetni a programunkat – mondta Staudt Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!