Nyíregyháza hírei

2014.05.23. 13:13

MSZP-sajtótájékoztató | Erősödhet Szabolcs Brüsszelben

Nyíregyháza – Kérem a megyében élő választópolgárokat, hogy vasárnap minél többen menjenek el az európai parlamenti választásra, hiszen fontos Szabolcs-Szatmár-Bereg presztízse szempontjából, hogy sokan legyünk – kezdte pénteken nyíregyházi sajtótájékoztatóját dr. Veres János.

Nyíregyháza – Kérem a megyében élő választópolgárokat, hogy vasárnap minél többen menjenek el az európai parlamenti választásra, hiszen fontos Szabolcs-Szatmár-Bereg presztízse szempontjából, hogy sokan legyünk – kezdte pénteken nyíregyházi sajtótájékoztatóját dr. Veres János. Az MSZP 4. helyen szereplő EP-képviselőjelöltje hozzátette: – Azt is kérem, hogy az MSZP-re szavazzanak, hiszen csak akkor van esélyünk a megye lakosságát is érintő programunkat megvalósítani, ha ennek az országrésznek is van képviselete Brüsszelben.

Az MSZP listáján a 7. helyen lévő EP-képviselőjelölt, a leveleki származású Mudri György azt emelte ki, hogy az emberek nem érzik az EU fontosságát a mindennapokban. Az uniónak többet kell adnia az embereknek, éppen ezért fontos, hogy az MSZP jelöltjei is ott üljenek az Európai Parlament baloldali képviselői között, s képviseljék a magyar vidéket, a magyar mezőgazdaságot. A szavazatoknak köszönhetően Brüsszelben erősödhet Szabolcs-Szatmár-Bereg megye képviselete – mondta az EP-jelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!