Nyíregyháza hírei

2014.06.28. 11:25

A nem mindennapi teljesítményükért

Nyíregyháza - Köztisztviselőket is díjaztak kiváló munkájukért Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Köztisztviselőket is díjaztak kiváló munkájukért Nyíregyházán.A Vikár Sándor Zeneiskola produkciójával kezdődött pénteken Nyíregyházán a Házasságkötő teremben az az ünnepség, mely során megyebeli köztisztviselőket és szakszervezeti tagokat díjaztak.

– Július 1. nem csak a köztisztviselők ünnepe, hanem az ügyfeleké is, akik napi kapcsolatban vannak a hivatalok dolgozóival – fogalmazott dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző. – Az itt jelenlévők a közös jóért dolgoznak. Az, hogy a város itt tart, az ő megfeszített munkájuknak is köszönhető – értékelt dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere. Az ünnepi beszédeket követően a díjak és az elismerések átadása következett.

Veres Ildikó, az Igazgatási Osztály anyakönyvvezetője „Kiváló Köztisztviselői Munkáért – Májerszky Béla-díjat” vehetett át, emellett Pintér Sándor belügyminiszter Miniszteri Elismerő Oklevéllel jutalmazza, amelyet június 30-án vehet át, a Közszolgálati Tisztviselők Napja tiszteletére rendezendő ünnepségen Budapesten. Szilágyi Zsolt közterület-felügyelő Címzetes Főmunkatárs címet érdemelt ki, majd a „Szolgálati Hűség” kitüntetésben részesülők okleveleit is átadták: harminc köztisztviselő kapta meg ezt az elismerést. István János közterület-felügyelő „Kiváló Szakszervezeti Tag” kitüntetést, a szakszervezeti tagok pedig „Szakszervezeti hűség” elismerést vehettek át.

KM-SA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!