Nyíregyháza hírei

2014.06.10. 10:00

Az adómorál erősítésében bíznak

Nyíregyháza - Az adózással összefüggő kötelezettségek önkéntes teljesítését, az adómorál erősödését, a szürke- és feketegazdaság elleni közös fellépés hatékonyságának növelését szeretné elérni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és Nyíregyháza önkormányzata.

Nyíregyháza - Az adózással összefüggő kötelezettségek önkéntes teljesítését, az adómorál erősödését, a szürke- és feketegazdaság elleni közös fellépés hatékonyságának növelését szeretné elérni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és Nyíregyháza önkormányzata. A közös célok érdekében június 10-én, kedden háromoldalú együttműködési megállapodást írt alá a NAV Észak-Alföldi Regionális Adó Főigazgatósága, a NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adóigazgatósága, és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának vezetője.

– Az együttműködés keretében már több olyan zugszállásadót ellenőriztünk a megyeszékhelyen, akik a legálisan működő vállalkozások elől viszik el a hasznot – mondta dr. Kazsuk Attila, a NAV megyei adóigazgatóságának igazgatója.

További részletek lapunk szerdai számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!