Nyíregyháza hírei

2014.07.11. 10:21

Utómunkálatok a jósavárosi piacon

Nyíregyháza - A jósavárosi piac vásárlóinak és árusainak örömébe üröm is vegyült a tetőfelújítás után.

Nyíregyháza - A jósavárosi piac vásárlóinak és árusainak örömébe üröm is vegyült a tetőfelújítás után.

– Nemrégiben vehettük ismét birtokba a megújult jósavárosi piacot, ahol néhány hete kicserélték a belső födémet. Nagyon jó munkát végeztek a szakemberek, ezt a saját szememmel is láttam, hiszen többször jártam arra a felújítás alatt – írja levelében a nyíregyházi Villás Tiborné, majd így folytatja:

– A vásárlók és az eladók örömébe azonban üröm is vegyül, mert a felszerelt lemezek több helyen foltosak, koszosak, amit az eső sem mosott le. Arra kérem a kivitelezőt vagy az üzemeltetőt (a vevők és az árusok nevében egyaránt), hogy takaríttassa le az új födémet.

– Az üzemeltetőnek évente egyszer legalább le kellene fertőtlenítenie az aljzatbetont is, ugyanis azt sem éri eső, és a hajléktalanok a fal tövét, az asztalok környékét vécének használják.

Hamarosan megtisztítják

Olvasónk észrevételére a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. Piac és Vásártér Üzemeltetési Irodájának vezetője, Kovalecz Róbert így reagált:

„A NyírVV Nonprofit Kft. munkatársai a Korányi úti piac tetőfelújításának befejezése után, de még a visszarendezést megelőzően kitakarították, fel is mosták a vásártér területét. A tető belső burkolatának körülbelül három négyzetméteres felülete valóban sáros, ezt természetesen a kollégáink hamarosan meg fogják tisztítani.”

KM-CSA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!