Nyíregyháza hírei

2014.09.06. 15:00

Megértek a nagyszínpadi fellépésre

Nyíregyháza - Ők voltak az elsők, akik helyi zenekarként léphettek fel a nagyszínpadon.

Nyíregyháza - Ők voltak az elsők, akik helyi zenekarként léphettek fel a nagyszínpadon.

A Folkfusion Band 2007-ben a Vidor kisszínpadán lépett fel, szerdán este pedig már a nagyszínpad volt az övék.

Egyedi hangzásvilág

– Feljebb léptünk egy szinttel és megértünk arra, hogy a Kossuth téren léphessünk a közönség elé – mondta a koncert előtt a Mustár FM önkéntesének, Losonczki Anettnek Cserepánya Miroszláv. Az együttes énekese Ungváron született, és családjával 1996-ban jött Magyarországra.

– A családi legendárium szerint három évesen már Michael Jackson számaira ráztam a fenekem. Voltam templomi és népdalénekes, zeneiskolába jártam, és számomra egyértelmű volt, hogy kell egy zenekar.

– A Folkfusion Band egyedi hangzást képvisel, a stílusunk kizárólag a miénk. Itt mindenki képzett zenész, ami nagyban megkönnyíti a közös munkát, hiszen nem kell elmagyarázni, hogy kinek mi a dolga, zeneileg nagyon egyben vagyunk – mondta, és a terveikről is beszélt.

– Készül egy lemezünk, ami az év végén vagy a következő év elején jelenik meg, és amire új hangzásvilág jellemző, de ami a közönségünknek biztosan be fog jönni. Szeretnénk továbblépni, bízunk abban, hogy jövőre a VOLT fesztiválon vagy a Szigeten is bemutatkozhatunk.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!