Nyíregyháza hírei

2014.10.14. 15:28

Nyílik a Cédrus Nyíregyházán

Nyíregyháza - Az új munkahelyeket teremtő beruházás alapkövét kedden tették le.

Nyíregyháza - Az új munkahelyeket teremtő beruházás alapkövét kedden tették le. – Itt éreztük azt a fajta önkormányzati támogatást és elkötelezettséget, ami megerősített bennünket abban, hogy Nyíregyházán építsük fel a logisztikai központot – tájékoztatta lapunkat Szeles László, a beruházó Indotek cégcsoport fejlesztési igazgatója, aki hozzátette: a raktárközpont (amely a Cédrus nevet viseli majd) a városi logisztika hatékonyságát segíti elő.

– Ebben a központban rakodhatnak majd le azok a 12 tonnánál nehezebb kamionok, amelyek a belvárosi üzletekbe értékesítenének, de oda nem hajthatnak be. Nálunk lepakolnak, majd a termékeket a kisebb gépjárművek már könnyedén célba juttatják – avatta be a részletekbe lapunkat a fejlesztési igazgató.

Újabb munkahelyek

Szeles László elmondta: a 4-es főút mellett épülő raktárbázis közel 900 millió forintból épülhet meg, amiből 360 millió forintot az unió biztosít. A beruházás a közeljövőben húsz új munkahelyet teremthet Nyíregyházán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!