Nyíregyháza hírei

2014.12.05. 10:21

A gyerekek előtt szidalmazta az óvónőt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Kántorjánosi, Nyíregyháza, Zajta -  Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

Kántorjánosi, Nyíregyháza, Zajta -  Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 25 éves helyi lakos ellen. A férfi 2014. december 4-én Nyíregyházán a Bujtosi-tónál lévő parkból 170 kilogramm fát kísérelt meg eltulajdonítani. Az egyenruhások a férfit cselekménye közben tetten érték, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Barna 53 éves kántorjánosi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. december 3-án egy kántorjánosi presszó előtt előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 64 éves helyi lakost. A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai a feltételezett elkövetőt még aznap elfogták, december 4-én pedig gyanúsítottként kihallgatták.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 35 éves zajtai asszony ellen. A nő 2014. december 4-én egy zajtai óvodában egy óvónőt és egy gondozónőt trágár szavakkal szidalmazott a gyerekek előtt. Mivel a rendőrök a nőt korábban már felszólították hasonló cselekménye abbahagyására, az újabb bejelentést követően előállították a kapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!