Nyíregyháza hírei

2015.01.31. 17:04

Igazolványra várnak az esküt tett polgárőrök

Nyíregyháza  - Frissen felesküdött polgárőrök és újonnan alakult egyesületek segítik Nyíregyháza közbiztonságát

Nyíregyháza  - Frissen felesküdött polgárőrök és újonnan alakult egyesületek segítik Nyíregyháza közbiztonságát

Ünnepélyes keretek között, a Nyíregyházi rendőr-kapitányság dísztermében tették le az esküt azok a polgárőrök, akik részt vettek és eredményesen vizsgáztak az előírt ismeretekből. Mint azt Cidor Mihály, a Nyíregyházi Polgárőr Szövetség alelnöke elmondta: 2014. év végén Oláhréten egy új egyesület alakult, valamint meglévő 4 egyesület új tagokkal gyarapodott. Két vizsganapon 27, illetve 25 fő vizsgázott. Az igazolványok megérkezése és átvétele után Nyíregyháza területén már szolgálatban láthatjuk viszont a most itt lévő polgárőröket.

Az eseményen Mussó József önkormányzati képviselő elmondta: miután több ló tartója, és a környező térség terepadottságai megkívánnák, elegendő jelentkező esetén igyekeznek megteremteni Nyíregyházán, a lovas polgárőri szolgálatot.

Ferenc Róbert r. alezredes azzal egészítette ki az elhangzottakat, hogy köszönet azért az áldozatért, hogy többen is szabadidejüket a családtól távol szolgálattal töltik, és gratulált az eredményes vizsgákhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!