Nyíregyháza hírei

2015.01.29. 09:05

Liftezik a gyomor – ürül a pénztárca?

Nyíregyháza - A friss sajtóhírek után a piaci szereplők jelentős részével kommunikáltunk ez ügyben. Mind a felvonó szövetség, mind a liftes egyesület, mind pedig a multinacionális cégek vezetői értetlenül állnak a történtek előtt – közölte Kováts Dániel, a Nyír-Lift Kft. ügyvezetője.

Nyíregyháza - A friss sajtóhírek után a piaci szereplők jelentős részével kommunikáltunk ez ügyben. Mind a felvonó szövetség, mind a liftes egyesület, mind pedig a multinacionális cégek vezetői értetlenül állnak a történtek előtt – közölte Kováts Dániel, a Nyír-Lift Kft. ügyvezetője. A Nyír-Lift Kft. a hazai piacon jelenleg a legnagyobb magyar tulajdonban lévő felvonós vállalat. – Bennünket mindössze egyetlen külföldi multinacionális cég előz meg az eladások tekintetében – tette hozzá a general manager. – Az ominózus rendelet 20 ezer felvonót érint. A felújítások szükségessége nem légből kapott, valóban aktuális 2020–ig. Azonban azzal szerintem nem számoltak a törvényhozók a költségjárulékokkal.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!