Nyíregyháza hírei

2015.02.20. 08:05

Megkérdeztük: Kedveli ön a torkos csütörtököt?

Nyíregyháza - Kurucz Lídia kedvence a krumplipüré uborkasalátával, s őszilével. – Legutóbb csak a párom ment el a családjával, s nagyon jókat ettek – mondja.

Nyíregyháza - Kurucz Lídia kedvence a krumplipüré uborkasalátával, s őszilével. – Legutóbb csak a párom ment el a családjával, s nagyon jókat ettek – mondja. – Bárcsak más napokon is tartanának ilyet az éttermek! Szívesen járunk étterembe a férjemmel, de a kisbaba mellett most egy kicsit későn kaptunk észbe, s a kedvenc fogadónkba már nem fértünk be – mesélte Oroszné Hortobágyi Eszter. – Remek program, mert alkalmunk van új helyeket kipróbálni.

Szuhányi Pál ritkán jár étterembe, bár szívesen torkoskodna néha.

– Ha tehetem, eldugott helyekre ülök be, s a vegyestálak hoznak igazán lázba. Legyen rajta minden, úgy a jó – mondta el. Mezei Alexandra a fejét csóválta. – Jobban szeretem a gyorsételeket, mint az éttermieket. A gyros a kedvencem – vallotta be. – De azért kipróbálnám, mert szeretem az új dolgokat.

Daróczi Klaudia bevallása szerint imád enni. – Pörköltet, töltött káposztát, szinte mindent – mondja nevetve. – Ha lesz pénzem, a torkos csütörtököt is kipróbálom, mert jónak tűnik.

– Budapesten a lányomékkal gyakran elmegyünk közösen – árulta el Bús Ferencné. A fővárosban könnyű választani, a kedvenc helyünkön hatezerért annyit eszünk, amennyi belénkfér.

KM-MJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!