Nyíregyháza hírei

2015.02.14. 17:23

Megkérdeztük: Ön mit gondol a Valentin-napról?

Nyíregyháza – A Valentin-nap csak azok számára ünnep, akik boldog párkapcsolatban élnek, szerelmesek. Belegondolt már valaki, hogyan élik meg ezt azok, akik egy friss szakítás után éppen mélyponton vannak? Kb. úgy érezhetik magukat, mint az árva gyerek anyák napján... – felelte Rácz Rena.

Nyíregyháza – A Valentin-nap csak azok számára ünnep, akik boldog párkapcsolatban élnek, szerelmesek. Belegondolt már valaki, hogyan élik meg ezt azok, akik egy friss szakítás után éppen mélyponton vannak? Kb. úgy érezhetik magukat, mint az árva gyerek anyák napján... – felelte Rácz Rena. Gerák Bettina szerint mindenki vágyik a párja figyelmére, törődésére, a Valentin-nap alkalmat ad arra, hogy ezt fokozottabban kifejezzék a szerelmesek egymás iránt.

Dugasz Ákos így válaszolt: – Az ember életében a legfontosabbak az érzelmek. A Valentin-nap a szerelmeseknek üzeni, hogy becsüljék meg egymást – az év egészében! – mondta a fiatalember.

Fésüs Dominik szerint elsősorban a hölgyek számára fontos a Valentin-nap, ami érthető. Az ajándék elsősorban személyre szabott és szívhez szóló legyen, nem az értéke a döntő! – hangsúlyozta.

Lucsánszki Dóra izgatottan készül élete első olyan Valentin-napjára, amely számára is fontos. – Kíváncsi vagyok, milyen romantikus meglepetést talált ki számomra a barátom – mesélte.

Orosz Napsugár szerint szükség van erre az „ünnepre”, de kizárólag a hangulata és az üzenete miatt. – Persze, erre is rátelepedett a kereskedelem, akár a karácsonyra... – tette hozzá.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!