Nyíregyháza hírei

2015.02.25. 13:04

Nyugati vendégek jönnek

Nyíregyháza - A vendégek a Michelin és a LEGO, valamint a Nyíregyházi Kenyérgyár üzemébe is ellátogatnak.

Nyíregyháza - A vendégek a Michelin és a LEGO, valamint a Nyíregyházi Kenyérgyár üzemébe is ellátogatnak.Szakmai tanulmányútra érkezik megyénkbe február 26-án a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ipari tagozatának 16 fős küldöttsége – adta lapunk tudtára Mészáros Éva, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kommunikációs vezetője, aki hozzátette: a dunántúli küldöttség tagjai közt Győr-Moson-Sopron megye nagyvállalkozásainak több képviselőjét is köszönthetjük majd.

A tervek szerint a vendégek látogatást tesznek a LEGO-nál, valamint a Nyíregyházi Kenyérgyárban, továbbá a Michelin nyíregyházi gyáregységében.

A programban szerepel egy hatvanperces előadás is, amely délután fél háromkor kezdődik a kamara Széchenyi utcai épületében. Itt a küldöttség tagjai egy, a megyei iparkamara tevékenységéről szóló prezentációt tekintenek majd meg – tájékoztatott Mészáros Éva.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!