Nyíregyháza hírei

2015.03.05. 12:37

Vonzóvá teszik az építőipart

Nyíregyháza - A Mapei Kft. az építőipari segédanyaggyártás és -forgalmazás egyik legjelentősebb piaci szereplője Magyarországon.

Nyíregyháza - A Mapei Kft. az építőipari segédanyaggyártás és -forgalmazás egyik legjelentősebb piaci szereplője Magyarországon. A világhírű olasz cég leányvállalatának tevékeny szerepvállalásával tart a Mapei tudásmegosztó program, amely szerdán a nyíregyházi Debreceni úti Mart Mester Centrum telephelyére érkezett.

– A magyar építési szakembertársadalom lassan kezd kiöregedni. Évről évre kevesebben választják hivatásuknak az építőipart, közben a fiatal szakemberek közül egyre többen próbálnak szerencsét külföldön. Mindennek következménye a már érezhető szakemberhiány, ami hosszabb távon kritikussá válhat – említette Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője, az építőipari Vállalkozások Országos Szövetségének elnökségi tagja.

A képzéssorozat nyíregyházi állomásán helyi burkoló szakemberek ismerkedhettek az új, korszerű módszerek, technológiák és anyagok használatával.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!