Hataloméhség

2024.04.05. 12:34

Magyar Pétert is megvették kilóra (videó)

Ha elveink ellen támadnak, összezárunk, nem kicsit, nagyon! – írja Csizmadia László a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke közleményében.

MW

Magyar Péter

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A nemzeti konzervatív világ mára megtanulta, hogy amikor tétlenül szemlélte a korrupció és az ultraliberális pártok, valamint segédcsapataik sáskajárását, akkor a közösségi javak felfalásának adott szabad utat. Itthon is véget kell vetni, hogy pénzéhes képviselőink vagy annak jelentkezők hazánk polgárai ellen szövetkezzenek, álmaikban birodalmi helytartókká válhassanak. Ők megélhetési politikusként idegen érdekeknek eladják nemcsak szolgálatukat, hanem lelküket is – olvasható a közleményben.

Ennek megakadályozására szolgál, ha elveink előretörésével Brüsszel mellett, nemzetünk minden tagjának fővárosát, Budapestet is visszafoglaljuk. A közelgő európai uniós és a magyarországi önkormányzati választások kezünkbe adták a lehetőséget. Előre mehetünk és nem hátra kell lépnünk. Tapasztaltuk, hogy az ellenzéki képviselők azoknak, akik bizalmat adtak nekik, hátat fordítottak, és az Európai Unióban gyékényen árulták nemzetünk polgárainak érdekeit. Az ármánykodó árnyékkormány láthatatlan „titkosszolgálati” minisztere szövetkezik a külföldi pénzekből táplálkozó NGO-kal, és oknyomozóknak álcázott tollforgatókkal támadja demokratikus alkotmányos rendünket – emelte ki a kuratórium elnöke, majd rámutatott: 

hataloméhesen, fogcsikorgatva fenyegetőznek, előre isznak a medve bőrére, és attól sem riadnak vissza, hogy a legitim miniszterelnök lemondását követeljék. Erre a válasz: a demokráciában a nép dönt! A béke mindent visz, remélhetőleg a háborúpártiakat is.

Nyakkendővel nem lehet eltakarni a felforgatásra alkalmas és bevetett dollártámogatások fogadóit. Plakátjaink erről szólnak.

A dollárbaloldal a mammont szolgálja, ezt láttatni fogjuk a jövőben is, mert a démonizált pénz Isten szolgálatával ellenkezik. Az ÁSZ és a NAV, amikor szükségét látta, ellenőrizte a CÖF-CÖKA működését. Így helyes. Választott módszereiket törvények igazgatják. A törvény betartása mindenkire vonatkozik. Górcső alá helyezve a vizsgálatokat, ok és okozati függésekre lelhetünk. Az ellenzék által törvénybe ütköző zsebesek étvágya okot szolgáltatott, hiszen külföldről nem lehet támogatni dollármilliárdokkal egyetlen pártot sem, főleg, ha az államok szuverenitását vesszük figyelembe. A CÖF-CÖKA 15 éves múltja során soha nem titkolta – akkor sem, amikor még a jelenlegi ellenzékiek közül sokan folyamatosan visszaéltek szerzett hatalmukkal –, hogy a zsidó-keresztény kultúra őrzője, nemzeti konzervatív érzelmű. Mindig pártoló tagjainak, civil világunk szellemi honvédőinek társadalompolitikai üzeneteit igyekezett kivetíteni – olvasható az írásban.

Most azt üzenjük, hogy aki a családi békét számtalanszor megpuccsolta bántalmazással, fenyegetéssel, titkos hangfelvételekkel és képes volt gyermekei anyját zsarolni, az csak pünkösdi király lehet. Magyar Péter minden humbugjával a közerkölcsnek mond ellent. Magyarország jogállamisága és a szabad véleménynyilvánítást garantáló demokráciánk a felbukkanó jelenségre hathatós választ fog adni – zárta gondolatait Csizmadia László a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában