Szponzorált tartalom

2020.08.24. 14:18

Stílusos segítség – parafatábla a mindennapok szolgálatában

Hatékony és inspiráló. Ez talán a két legfőbb elvárás a munkaterületünkkel kapcsolatosan, legyen szó home officeról, vagy irodai munkahelyről.

És mi tudja mindezt megteremteni? A rend és átláthatóság. Mert ha cetlik, határidőnaplók és virtuális jegyzetek sora áll halomban körülöttünk, akkor néha azt sem tudjuk melyik teendő után kapjunk. Most a parafatábla ötletgazdag megoldásait mutatjuk meg.

Az eredményes munkához jó döntések kellenek

A produktív emberek titka, hogy nem csupán a szakterületükön kimagaslóak, de alapos gonddal válasszák meg a munkaeszközeiket is. Ebbe pedig beletartoznak az apróságoknak tűnő kellékektől (mint egy megfelelő iratrendező, vagy a tökéletes golyóstoll) kezdve a kényelmet szolgáló irodai berendezésig minden irodaszer. A körülöttünk lévő tárgyak tűpontos és célzott megválasztása pedig egyértelműen növeli az időhatékonyságunkat, segíti kreativitásunkat, és rendszerezetté teszi minden egyes munkanapunkat.

Irodaszerek kifogástalan beszerzése az irosz.hu-n

Amikor a munkánkhoz szükséges irodaszerek tárháza már körülhatárolt, akkor már csak a folyamatos beszerzésüket kell gördülékenyen megvalósítani, és máris egy újabb lépést tettünk, hogy csökkentsük intéznivalóink listáját. Online rendelés során gyorsan, hatékonyan és biztonságosan tudja az idejéhez igazítva beszerezni a szükséges irodaszereket. Keresse fel irodaszer webáruházunkat, mi pedig 48 órán belül garantáljuk csomagja házhozszállítását.

Retro, mégis trendi – parafatábla napjainkban

A határidőnaplóink tele a kötelező eseményekkel, a teendőink listája ezernyi felületen vezetve, mégis megtörténhet, hogy néha a legfontosabb teendőket felejtjük el. A parafatáblánál hatékonyabb megoldás azonban nincs arra, hogy a lényeges teendők szó szerint a szemünk előtt lehessenek.

A parafatábla nem csupán egy egyszerű és nagyszerű megoldás a mindennapi munkánk, vagy otthoni teendőink rendszerezésében, de történetét megismerve még inkább garantált, hogy vonzódni fogunk ehhez az okos és napjainkban is stílusos megoldáshoz. A parafa, mint anyag, hihetetlen mértékben rugalmas és időtálló – nem véletlen a parafadugók lesöpörhetetlen sikere sem -, a falakon táblaként is jól mutat, egy kis természetet csempészve az irodába. A parafát többféle fából tudják elkészíteni, és a fának az akár kézzel is lefejthető külső kérges szeleteiből állítják elő. Azonnal felismerhető jellegzetes felületéről és anyagáról, mely a megannyi légbuboréknak köszönhető, melyek rendkívül rugalmasan kapcsolódnak egymáshoz. Így történhet meg, hogy bármit is helyezzünk a parafatáblák felületére, azokat újra és újra tudjuk tűzni, és mindig biztosan rögzíthetjük a különböző papírokat, diagramokat, vagy bármi szükséges anyagot, emlékeztetőt.

Milyen parafatáblát érdemes beszerezni?

Az, hogy milyen előállítással és honnan származik az adott parafa, meghatározza a táblák minőségét. Webáruházunk parafatábla kínálatában kizárólag elsőrangú táblákat tartunk, mindezt rendkívül széles palettán, és nagyon jó árakon! Választhat keretes, vagy keret nélküli parafatáblát, de rendkívül népszerűek a kombinált megoldásaink is. Ekkor a tábla egyik fele a jól ismert parafa, míg másik oldala fehér tábla. Szintén emlékeztető megoldásként tudjuk használni, de akár kreatív prezentációt is rögtönözhetünk a segítségével. Erre a feladatra persze krétás tábláink is nagyszerű eszközök lehetnek.

+ tipp az ötletes prezentációs táblák használatához

Az iroda különleges éke is lehet a parafatábla a maga egyszerűségével, ha szuper színes lapocskákkal használjuk. Érdemes feladattípusonként eltérő színeket alkalmazni, és rápillantva táblánkra azonnal láthatjuk, milyen jellegű teendők várakoznak még ránk. Különböző díszekkel, rajzokkal vagy fotókkal is kiegészíthetjük, azokkal tovább kiemelve és rendszerezve a munkáinkat.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában