Hirdetés

2022.11.11. 12:49

Tegye különlegessé kertjét egy pavilonnal vagy egy szaletlivel!

A háztulajdonosok előszeretettel töltik a szabadidejüket kint a levegőn.

Forrás: e-kert.hu

Jó, ha ez egy olyan hely, ahol előszeretettel gyűlik össze a család. És ha van egy olyan zuga, egy kis szigete a nyugalomnak, ahova szívesen áthívják a barátokat vagy esetleg kerti sütögetést rendeznek.

Mindig az a nagy kérdés, hogy szükség van-e valamilyen fedett helyre a kint töltött időhöz? Ha nem szeretne zárt térbe vonulni, akkor kiváló megoldás lehet egy lapra szerelt állapotban kapható pavilon vagy szaletli az e-kert.hu oldaláról.

Alakítsa ki saját kerti pavilonját!

Az otthon kialakítását jellemzően a belső terek elrendezésével kezdjük, de amikor végre kiszabadultunk a kertbe, akkor számos lehetőség áll még előttünk. Az e-kert.hu webáruházban minden szükséges kiegészítőt megtalálhatunk ahhoz, hogy valódi pihenéssel tölthessük az időnket a saját kertünkben.

Érdemes lehet létrehoztunk itt egy olyan építményt, ahol fedett helyen hódolhatunk kedvenc időtöltéseinknek. A kerti pavilonok és szaletlik pontosan ezt a célt szolgálják, kialakíthatjuk a saját kis kerti oázisunkat!

Válaszunk költséghatékony megoldást a kerti pavilon kialakításához!

Mindenképpen a tervezéssel kezdjük a munkát, hiszen egy ilyen szerkezet kialakítása a néhány százezer forinttól akár a milliós összegig is rúghat! Szerencsére azonban ma már többféle előregyártott termék közül is választhatunk, amelyeket saját maguk is összeállíthatunk a kertünkben. Így nem kell például munkadíjra költeni, amennyiben úgy gondoljuk, hogy magunk is megfelelő kézügyességgel rendelkezünk ahhoz, hogy összeállítsuk a kiválasztott terméket.

Egyszerűen teremthet egy igazi kis intim szférát saját kertjében. Ne csak a hétköznapi formákban gondolkodjon, választhat például különleges hatszögletű kerti pavilont is! Az alapanyagok és a formák tárháza igen sokrétű. Azonban előszeretettel használják a faanyagokat ehhez a munkához, hiszen ezek számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek.

Menjen biztosra, válasszon előregyártott szerkezetet!

A lapraszerelt és előregyártott termékek nagy előnye, hogy biztosak lehetünk abban, hogy statikailag megfelelően kivitelezettek. Mivel ezek a termékek jellemzően minősítettek, bátran választhatjuk őket, nem fog kellemetlen meglepetés érni bennünket. A kellő gondossággal összeválogatott alapanyagoknak köszönhetően nem kell azzal bajlódni, hogy felkutasson minden szükséges eszközt és alapanyagot.

Éppen ezért, ha valaki kellő bátorságot érez az építéshez, szinte azonnal bele is foghat az ötletének megvalósításába. A kerti pavilonok alkalmazhatósága igen sokrétű. Kellemesebbé teszik számunkra a meleg nyári napokon a kertben töltött időt, illetve megóvhatnak minket és a kerti kiegészítőinket az erős napsugárzástól, illetve a széltől és az esőtől is.

Alakítson ki egy védett helyet a kertjében, ahol meghúzódhat egy viharos nyári napon, vagy ami éppen árnyékkal szolgál a nagy kánikulában!
 

 

Címkék#alh_szon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában