Hirdetés

2023.02.27. 10:50

Minden, amit tudni akartál a Windows 11-ről

Haladj a korral és szerezd be mihamarabb a legfrissebb Windows operációs rendszert! Most minden felmerülő kérdésre választ kaphatsz: íme a Windows 11-el kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdések.

Forrás: szoftverpremium.hu

Melyek a fő különbségek a Windows 10 és a Windows 11 között?

A Windows 11 a Windows 10 összes előnyös tulajdonságával rendelkezik, ugyanakkor mind a teljesítményt, mind a biztonságot tekintve egy újabb szintet képvisel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Microsoft számos új alkalmazással, eszközzel és innovatív megoldással látta el friss operációs rendszerét.

Mik a Windows 11 minimális hardverkövetelményei?

A minimális hardverkövetelményeket a Microsoft oldalán lehet megnézni.

Honnan tudom, hogy a jelenlegi Windows 10-es számítógépem megfelel-e a Windows 11 hardverkövetelményeinek?

A Windows Update jelzi, hogy a számítógép megfelel-e a követelményeknek vagy sem, ezt a Beállítások > Windows Update menüpontban tudjuk megnézni.

Mi történik, ha a számítógépem nem felel meg a minimális hardverkövetelményeknek, használhatom tovább a Windows 10 rendszert?

Természetesen, hiszen a Windows 10-et továbbra is támogatja a Microsoft, kötelezettséget vállalva arra, hogy 2025. október 14-ig ez a rendszer is megkap minden frissítést.

Hol tudom megvásárolni a Windows 11-et?

A legegyszerűbben egy online szoftveráruházban tudunk hivatalos Microsoft licencet vásárolni. Fontos, hogy megbízható helyről vegyünk eredeti programokat, ezért mi a SzoftverPremium webáruházat ajánljuk.

Több helyet foglal a Windows 11 a számítógépemen, mint a Windows 10?

Nem, a Windows 11 és a Windows 10 körülbelül ugyanannyi lemezterületet igényel.

Működnek majd a tartozékaim a Windows 11 operációs rendszerrel?

Ha a különféle számítógépes eszközök a Windows 10 alatt megfelelően működtek, illetve megfelelnek a Windows 11 követelményeinek, akkor jó eséllyel a Windows 11 alatt is működni fognak. Ha biztosra akarunk menni, akkor érdemes megkérdezni az adott eszköz gyártóját.

Miért érdemes frissíteni Windows 11-re?

A Windows 11 jobb teljesítményt, magasabb biztonsági szintet és új designt kínál. Az olyan új funkciók, mint a speciális elrendezések, a widgetek és a csevegés lehetővé teszi, hogy mindent gyorsan megtaláljunk, amire szükség lehet, egyúttal gyorsan kapcsolatba léphessünk akikkel szeretnénk.

Pr-cikk

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában