Hirdetés

2023.06.22. 11:33

Raktári és logisztikai munkakörök Szekszárdon

A raktári és egyéb logisztikai munkakörök Szekszárdon is számos munkavállaló megélhetését biztosítják. Jó hír az álláskeresők számára, hogy ezek a pozíciók továbbra is elérhetőek, például a SzekszardAllas.hu weboldalán keresztül, ahol a raktározás, logisztika kategória alatt gyakran jelennek meg újabb állások. A következőkben a visszatérő lehetőségekre hozunk néhány példát!

Raktári és logisztikai munkakörök Szekszárdon

Fotó: SzekszardAllas.hu

Raktári munkakörök

A raktári pozíciókra szóló lehetőségek időről időre felbukkannak Szekszárd álláshirdetései között. Leggyakrabban a tipikus raktáros munkakörrel lehet találkozni, ahol a legfőbb feladatokat olyan tevékenységek jelentik, mint például az áruk átvétele és betárolása, az anyagmozgatás, az áruk értékesítéshez történő összekészítése, valamint a raktárkészlet minőségi és mennyiségi figyelése. A linken lehet megtekinteni Szekszárd raktáros állás kínálatát.

Ezenkívül a már raktározási tapasztalattal rendelkező álláskeresők akár a raktárvezetői pozíciókra is eséllyel pályázhatnak. Ebben a munkakörben természetesen jóval nagyobb felelőségekkel kell számolni, hisz egy raktárvezető a raktár teljes operatív működéséért felel. Munkája során közvetlenül irányítja a raktárosokat, valamint belefolyik a különböző adminisztratív tevékenységekbe is, együttműködve a raktári adminisztrátorokkal. Utóbbiak alapvető feladata ugyanis, hogy a különböző dokumentumkezelési és nyilvántartási tevékenységeken keresztül segítsék a raktár gördülékeny működését. 

Áruszállítói pozíciók

Az áruszállítói munkák ugyancsak széles körben kínálnak elhelyezkedési lehetőségeket Szekszárdon. A pozícióhoz tartozó feladatokat többek között olyan tevékenységek teszik ki, mint például az áruk tételes berakodása és ellenőrzése, a kiszállítások elvégzése, a bizonylat- és készpénzkezelés, a dokumentációs feladatok ellátása, valamint a gépjármű műszaki állapotára való odafigyelés. Az áruszállítói munkakörökre jellemző, hogy sokuk akár már B kategóriás jogosítvány birtokában is betölthető, ugyanakkor gépjárműtől függően akár a C+E is megkövetelt lehet. 

Beszerzői állások

A logisztika területén megannyi irodai pozícióval is lehet találkozni, amelyek közül is az egyik leggyakrabban előfordulót a beszerzői állások jelentik. A pozíció feladatköre többek között kiterjed a beszállítók felkutatására, a velük való ártárgyalások lebonyolítására, a rendelések lehívására, illetve a beszállítókkal történő állandó kapcsolattatásra. A tevékenységük részét képezheti továbbá a beszerzési stratégia kialakítása, a reklamációkezelés, valamint az ad-hoc jellegű riportok és kimutatások készítése a beszerzési részleg, illetve a társosztályok számára. 

Jellemzően ezek a pozíciók felsőfokú végzettség, valamint aktív tárgyalóképes idegennyelv-tudás birtokában betölthetőek, ami mellett a releváns szakmai tapasztalat is gyakran megjelenik elvárásként. Fontos emellett még a kiemelkedő kommunikációs képesség, a pontosság, a rendszerszemlélet, valamint a felelősségteljes munkavégzés is. 

Pr-cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában