PR CIKK

2024.02.20. 11:26

Átadták az F MEDICAL Magánklinika új MR készülékét

Új csúcskategóriájú MR készüléket helyeztek üzembe Nyíregyházán az F MEDICAL Magánklinikán, ahol a legmodernebb képalkotási technológia közvetlenül elérhetővé vált a régió lakosai számára. A mesterséges intelligencia alapú képrekonstrukcióval kiterjesztett új generációs GE márkájú 1.5 Tesla MR berendezés az orvosok számára lehetővé teszi a gyorsabb és pontosabb diagnózis felállítását, ezzel elősegítve a páciensek gyógyulását.

Lengyel Nóra

MR diagnosztika 

Az orvosi diagnosztika folyamatosan fejlődik, a képminőség javulásával a betegségek mielőbbi kimutatása lehetséges, a pontos képanyag lehetővé teszi a kezelési eredmények utánkövetését, ezért az MR vizsgálatok kulcsfontosságú szerepet játszanak a modern diagnosztikában. A vizsgálat teljesen fájdalommentes, és a tudomány jelenlegi állása szerint semmilyen egészségkárosító hatása nincs az emberi szervezetre. Az MR vizsgálatot orvosi javaslat nélkül is lehet igényelni mozgásszervi panaszok, ízületi vagy gerinc problémák esetén, koponya, has és kismedence, nyaki lágyrészek, de akár a szem elváltozásainak vizsgálatára is.

Gyors, pontos diagnózis

Az F MEDICAL Magánklinika MR diagnosztikai szolgáltatása nem csupán a kényelemről és a pontos diagnózisról szól. A gyors és hatékony szervezésnek köszönhetően a páciensek már 3 munkanapon belül hozzáférhetnek a leleteikhez, és a képanyagokat a vizsgálatot követő negyed órán belül elérhetővé teszik számukra online képmegosztó felületen keresztül. A képanyagot néhány kattintás után a páciens a saját orvosával is megoszthatja.

A megye sportcsapatainak a játékosok sérülése esetén fontos a gyors diagnózis. Minél előbb kezdődik meg a sérült játékos orvosi terápiája, annál előbb térhet vissza a pályára. Az F MEDICAL Magánklinika MR szolgáltatása előnyös sürgős esetekben is, mivel a klinika lehetővé teszi, hogy akár 24 órán belül is elkészüljenek és elérhetővé váljanak a leletek.

Az MR vizsgálatról minden információt megtalálnak a klinika honlapján: www.fmedical.hu

(PR CIKK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában