PR CIKK

2024.02.23. 13:59

Centrum Gyógyszertár: saját patikai készítésű termékeink egyre népszerűbbek

A nyíregyházi Szent István utca 10. szám alatt található Centrum Gyógyszertárban egyre növekvő érdeklődés tapasztalható a saját, patikai készítésű termékeink iránt.

A sarokkenőcs, kézkrém és testápoló kiváló minőségükkel és hatékonyságukkal gyorsan kedvelté váltak a helyi lakosság körében. A patikai készítésű termékek különlegessége abban rejlik, hogy gyógyszertárunkban készülnek, folyamatosan figyelembe véve a vásárlói igényeket és visszajelzéseket.

Az egyik legkeresettebb termékünk a sarokkenőcs, melyet különösen értékelnek azok, akiknek száraz és repedezett sarkuk van. A különleges összetételű kenőcs gyorsan felszívódik, és láthatóan javítja a bőr állapotát.

A kézkrémünk is nagy népszerűségnek örvend, különösen most a hidegebb hónapokban, amikor a bőr könnyen kiszárad és repedezetté válik. A patikai kézkrémünk táplálja és hidratálja a bőrt, miközben gyorsan felszívódik, így nem hagy zsíros érzetet.

Azok, akik szeretnék bőrüket egész évben ápolni és hidratálni, előszeretettel választják testápolónkat. Ez a könnyű, mégis tápláló formula simává és puhává varázsolja a bőrt, miközben illatanyagokat egyáltalán nem tartalmaz.

Az egyre növekvő kereslet és elégedett vásárlói visszajelzések ösztönöznek bennünket arra, hogy folyamatosan fejlesszük és bővítsük saját, patikai készítésű termékpalettánkat. A jövőben várhatóan még további készítményekkel is tudunk szolgálni.

Ha Ön is szeretné kipróbálni saját patikai készítésű termékeinket, látogasson el hozzánk a Centrum Gyógyszertárba, és fedezze fel a természetes ápolás örömét!

Centrum Gyógyszertár

Nyíregyháza, Szent István utca 10.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 08:00-18:00-ig

 

(PR CIKK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában