Sport

2011.06.28. 20:01

Nem változtatnak a stratégiájukon

Farkas Balázs a DVTK-nál edzett, Polényi Gábor azonban nem fog.

Farkas Balázs a DVTK-nál edzett, Polényi Gábor azonban nem fog."Mindenki kivár, és ebben a helyzetben nehéz minőségi futballistát igazolni. Mi azonban azt szeretnénk, ha nem csak eggyel többen lennénk, hanem olyanokat kívánunk Diósgyőrbe hozni, akik nevesek, és példaképek lehetnek" – jelentette ki Dudás Hunor, a DVTK ügyvezető igazgatója. A klub első emberétől azt is megkérdeztük, hogy nem gondolja-e úgy, hogy változtatni kéne azon az igazolások terén kialakított stratégiájukon, amely szerint csak szabadon igazolható labdarúgót szerződtetnek, hiszen látható, hogy a gólerős csatárok jelenleg kivárnak.

– Az előző átigazolási időszakban az volt a kiinduló alap, hogy nem igazolunk kölcsönjátékost, most az, hogy kizárólag lejárt szerződésű labdarúgó kerülhet hozzánk – mondta Dudás Hunor. – Jelenlegi anyagi lehetőségeink ugyanis nem teszik lehetővé, hogy bárkit is kivásároljunk. Tartani akarjuk azt, hogy itt precízen, pontosan kifizetjük a játékosokat, szerintem ez kellő vonzerő egy olyan világban, ahol a legtöbb klub ígérni tud, teljesíteni azonban nem igazán. Lehet, hogy egy év múlva stratégiát váltunk ezen a téren, de most biztos, hogy nem fogunk fizetni egyetlen játékosért sem azért, hogy idekerüljön.

Farkas Balázsról

Ahogy nem fizetnek a kapusposztra érkezett Farkas Balázsért sem. Lapunk elsőként számolt be arról, hogy a legutóbb a ciprusi másodosztályban játszott 33 éves hálóőr hamarosan a DVTK játékosa lehet. A labdarúgóval kapcsolatban kedden jelentette be a klubvezetés, hogy szóban megállapodott Farkas Balázzsal, aki kedden csatlakozott is a kerethez, és már a délelőtti edzésen is részt vett.

Polényi Gáborról

Polényi Gáborról, a DVTK saját nevelésű, tavaly nyáron a Vasas csapatához igazolt ballábas játékosáról is megkérdeztük Dudás Hunort, arról, hogy visszarendelik-e Diósgyőrbe.

– Erre nincs lehetőségünk, ugyanis a DVTK előző vezetése tavaly nyáron egy kölcsönadási szerződésbe bújtatott opciós vételi szerződést kötött a Vasassal, és mivel az angyalföldiek teljesítették a rájuk vonatkozó részt, vagyis a határidő lejárta előtt fizettek a labdarúgóért, így Polányi Gábor immár az ő játékosuk.

ÉM


Miskolc, Diósgyőr - Gallardo leigazolását június 17-én jelentették be Diósgyőrben, de a tárgyalások – természetesen – már hetekkel korábban elkezdődtek.


Miskolc, Diósgyőr - Kedden elkezdődött Paco Gallardo magyarországi ,,nagy kihívása".


Hosszú távú partneri együttműködést írt alá a DVTK labdarúgócsapata a Nike sportszergyártó céggel.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!