Sport

2011.09.27. 12:24

Megye II - Négyet jobbal lőtt, egyet ballal "termelt"

Nagyszerű teljesítménnyel rukkolt ki a tokaji Csordás Balázs, aki öt gólt szerzett.

Nagyszerű teljesítménnyel rukkolt ki a tokaji Csordás Balázs, aki öt gólt szerzett.A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában a Tisza-partiak 8-0-ra verték Mezőzombor gárdáját.

– Négy gólt jobb lábbal szereztem, egyet pedig ballal – mondta a tokajiak mindössze 18 esztendős támadója, aki a Nyíregyházi Főiskola első évfolyamos, testnevelő-edző szakos hallgatója. – Ebben a bajnokságban már nyolc találatnál tartok és nagyon remélem, hogy a soron következő fordulókban is eredményes leszek. Tavaly egyébként huszonegyig jutottam, ezzel a csoport góllövőlistáján a harmadik helyet szereztem meg.

Hat éves kora óta

Csordás Balázs mindössze hat éves volt, amikor megismerkedett a labdarúgással. Általános iskolás korában több sportágba is belekóstolt: a labdarúgás mellett asztaliteniszezett, atlétizált, úszott és kézilabdázott.

– A foci a fő sportágam! – folytatta a 180 centiméteres, gólérzékeny labdarúgó. – Nem tudom, hogy később mire viszem, de egyelőre megelégszem a megyei II. osztállyal. Ajánlatot kaptam már a DVTK-tól is, a piros-fehérek többször hívtak már, de rendre úgy jött ki a lépés, hogy nemet kellett mondanom. Persze nem késtem le semmiről, 18 évesen türelmes vagyok. Most az a legfontosabb számomra, hogy sikerüljön összeegyeztetnem a tanulást a sportolással. A főiskola mellett hetente csak egy edzésre futja az időmből, a nyáron azonban heti három tréningen is jelen voltam. Jó erőben és formában érzem magam, ráadásul csapatunk „megérett”. Mindenki mindenkiért harcol, remek a hangulat nálunk, igazán jól érzem magam Tokajban.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!