Sport

2011.11.02. 07:35

Addig lassították az ellenfelet, míg elaltatták magukat

Labdarúgás. Döntetlen, gyenge játékkal a rutinos játékosokkal megtűzdelt REAC otthonában.

Labdarúgás. Döntetlen, gyenge játékkal a rutinos játékosokkal megtűzdelt REAC otthonában.

Vasárnap este a REAC pályán még jó ideig világítottak a reflektorok, szólt a zene, pedig igazából egyik csapat sem örülhetett a döntetlennek. A Spartacus hiába szerezte meg a vezetést, szünet után belehúztak a rákospalotaiak és sikerült egalizálniuk. Fölényben játszottak, ám a hajrában Ráti akár a győztes gólt is megszerezhette volna.

– Felemás érzések dúlnak bennem, hiszen azért a REAC jobb csapat, ami kirajzolódott a mérkőzésen – kezdte a meccs értékelését a lefújást követően Gálhidi György, a Nyíregyháza Spartacus edzője.

Azért elégedett a mester

– Ennek ellenére egy nulla után ráültünk az eredményre, addig próbáltuk meg lassítani az ellenfelet, mire elaludtunk, onnantól kezdve szinte értékelhetetlen volt a játékunk. Mindezek ellenére még a vezetésünknél Salaminak volt egy ziccerlabdája, amit ha értékesít, kétgólos lehetett volna az előnyünk. A végén Ráti is eldönthette volna a meccset, tehát voltak pozitívumok is. Sajnos, a középpályánk nagyon vékony volt, a védekezésben még mindig rengeteg volt a hiba, előrejátékunk pedig szinte nem volt.

– Mindent egybevéve azért elégedett vagyok az egy ponttal, hiszen a meccsből kihoztuk a maximumot, és jó pár rutinos, az élvonalat megjárt játékossal felálló csapat otthonában értünk el döntetlent– így Gálhidi György.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!