Sport

2011.11.01. 18:02

Budai, Dubek és Láda Balázs a válogatottban

Miskolc - Három – mostani és korábbi - Jegesmedve is helyet kap a magyar válogatott keretében a jövő heti miskolci Négy Nemzet Tornán.

Miskolc - Három – mostani és korábbi - Jegesmedve is helyet kap a magyar válogatott keretében a jövő heti miskolci Négy Nemzet Tornán.

A Miskolci Jegesmedvék vezetése ma kapta az értesítést, hogy a november 11-13. között, Miskolcon megrendezésre kerülő Négy Nemzet Tornán két Jegesmedve is meghívót kap a magyar válogatottba. Kevin Primeau szövetségi kapitány döntése alapján Budai Krisztián lesz a nemzeti csapat egyik kapusa. Beválogatásán nem is lehet csodálkozni, hiszen jelenleg ő legjobb formában lévő, és rendszeresen játszó kapus a MOL Ligában. Ugyancsak felhúzhatja a címeres mezt Vladimir Dubek, aki jelenleg az 5. helyen áll a MOL Liga kanadai táblázatán 9 góllal és 16 gólpasszal, ami majdnem 1,5 pontos átlagot jelent meccsenként. Szintén a keret tagja Láda Balázs, aki augusztusig volt a Macik alkalmazásában.

A miskolci szurkolóknak tehát több indoka is lesz arra, hogy kilátogassanak a válogatott mérkőzéseire a Négy Nemzet Tornán, jövő héten péntektől vasárnapig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!