Sport

2011.11.08. 19:47

Miskolci hokitorna: A magyarok első közös edzése

Miskolc - A Négy Nemzet jégkorongtorna pénteken kezdődik, de a magyar gárda már kedd este megtartotta első közös edzését a miskolci arénában.

Miskolc - A Négy Nemzet jégkorongtorna pénteken kezdődik, de a magyar gárda már kedd este megtartotta első közös edzését a miskolci arénában.


Miskolc, 2011. november 8., kedd (MTI) – A vállsérüléssel kezelt Galanisz Nikandrosz nem játszhat a péntektől vasárnapig tartó miskolci Négy Nemzet jégkorongtornán, és helyére nem hív be senkit Kevin Primeau szövetségi kapitány.


Kedden érkezik Miskolcra a magyar férfi jégkorong-válogatott, este már edzés a jégcsarnokban.


Miskolc, 2011. november 7., hétfő (MTI) – A világbajnoki felkészülés szempontjából tökéletesnek tartja a hétvégi, miskolci tornát Kevin Primeau, a jégkorong-válogatott új szövetségi kapitánya, mivel erős ellenfelekkel találkozhat a magyar csapat.


Miskolc, 2011. november 1., kedd (MTI) – Két hazai, azaz miskolci játékos is helyet kapott a november 11-13. között rendezendő Négy Nemzet Tornáján fellépő magyar jégkorong-válogatott keretében. Kevin Primeau szövetségi kapitány három kapusnak, kilenc védőnek és tizennégy csatárnak küldött kedden este meghívót.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!