Sport

2012.08.28. 12:59

A DVSE is bejutott az Eurokupába

Vízilabda - Ezidáig két magyar együttes, a Debreceni VSE és a Szolnoki VSE Dózsa Közgép jutott be a mezőnybe, azonban ők az első körben még nem érdekeltek. Az Eurokupa csapatait négy csoportba osztják majd, a sorsolásra szeptember 19–én kerül sor, viszont előtte a mezőny kiegészül a BL–selejtezőből kiesett négy csapattal.

Vízilabda - Ezidáig két magyar együttes, a Debreceni VSE és a Szolnoki VSE Dózsa Közgép jutott be a mezőnybe, azonban ők az első körben még nem érdekeltek. Az Eurokupa csapatait négy csoportba osztják majd, a sorsolásra szeptember 19–én kerül sor, viszont előtte a mezőny kiegészül a BL–selejtezőből kiesett négy csapattal.Minden csoport első két helyezettje továbbjut a negyeddöntőbe, ahol már ki–ki meccsek várják őket, oda–visszavágós alapon.

 

Az Eurokupás gárdák:

RN Savona (olasz), RN Florentia (olasz), CN Mataro (spanyol), Szolnoki VSE Dózsa Közgép, Debreceni VSE, Dinamo Moszkva (orosz), Dinamo Spartak Asztrahány (orosz), OSC Potsdam (német), AZ&PC Amersfoort (holland), FNC Douai (francia), Olympic Nice Natation (francia), Yuzme Isztambul (török), Enka Isztambul (török), Cheltenham SWPC (brit), Bristol Central (brit).

A Bajnokok Ligája mezőnyébe jutottak további magyar csapatok, a ZF Eger, a TEVA-Vasas UNIQA és az A-Híd Szeged Beton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!