Sport

2013.04.04. 16:38

A maguk csendességében készülnek

A Vegyész RC-Kazincbarcika férfi röplabdacsapata nem játszik edzőmecset a bajnoki szünetben.

A Vegyész RC-Kazincbarcika férfi röplabdacsapata nem játszik edzőmecset a bajnoki szünetben.Március 17-én játszotta legutóbbi meccsét a Vegyész RC-Kazincbarcika élvonalbeli férfi röplabdacsapata. A kék-sárgák az NB I 5-8. helyért zajló rájátszás keretében MAFC együttesét gyűrték maguk alá, és ezzel eldőlt, hogy az utolsó párharcukat az 5. helyért vívhatják, a Szolnoki Főiskola RKSI gárdája ellen.

Ez utóbbi csata is két nyert meccsig tart majd, amelynek a kedvezményezettje, esetleges többszöri pályaválasztója a Tisza-parti együttes, ugyanis a két csapat közül ők végeztek előkelőbb helyen az alapszakasz végén. Kettejük párharca a jövő héten szombaton Szolnokon kezdődik, rá három napra Barcikán csapnak össze a felek, és amennyiben szükség lesz harmadik meccsre, akkor azt április 20-án, Szolnokon játsszák.

A Vegyész a MAFC elleni bajnokija óta nem játszott mérkőzést, és nem is fog a Szolnok elleni párharc kezdetéig.

Tartjuk a hagyományokat, tavaly sem játszottunk ebben az időszakban mérkőzést – válaszolta megkeresésünkre Dudás András, a VRCK edzője. – Ennek több oka is van, például az, hogy a játékosok munkahelyi elfoglaltsága miatt nehéz lenne egy edzőmeccset megszervezni, mert közel sem biztos, hogy mindenki el tudna jönni. Másrészt véleményem szerint magunkban is elég jól tudunk dolgozni, az edzéseken jó létszámban vannak jelen a fiúk, és ez a legfontosabb. Reméljük, így is eredményes lesz a felkészülésünk, mi hiszünk ebben.

A férfi röplabda NB I 5. helyéért

1. mérkőzés: április 13. (szombat), 17.00: Szolnoki Főiskola RKSI – Vegyész RC Kazincbarcika

2. mérkőzés: április 16. (kedd), 17.30: Vegyész RC Kazincbarcika – Szolnoki Főiskola RKSI

3. mérkőzés: április 20. (szombat), 17.00: Szolnoki Főiskola RKSI – Vegyész RC Kazincbarcika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!