Sport

2013.04.16. 08:23

A szerény világsztár

Nem sikerült utolérni, a menedzsmentje, kommunikációs igazgatója nyilatkozott – olvasható szinte naponta a bulvárlapokban, a világhálón a különböző gigavetélkedőkön indultakról vagy valóságshow-s „sztárjainkról”. A reflektorfény sokakat megszédít, elkábít, menedzserekben pedig soha sincs hiány - Mán László jegyzete.

Nem sikerült utolérni, a menedzsmentje, kommunikációs igazgatója nyilatkozott – olvasható szinte naponta a bulvárlapokban, a világhálón a különböző gigavetélkedőkön indultakról vagy valóságshow-s „sztárjainkról”. A reflektorfény sokakat megszédít, elkábít, menedzserekben pedig soha sincs hiány - Mán László jegyzete.A hétvége egyik nagy megyei durranása az a tereprali verseny volt, amelyen egy igazi sztárt is láthattak száguldozni az érdeklődők. Hazájában szinte király, de az alpesi országok sportkedvelői is tudják, hogy ki az az Adam Malysz, aki a síugrás veretes könyvébe négy világbajnoki címmel, olimpiai ezüsttel és rekordokkal írta be a nevét.

Nem kellett hetekkel előre egyeztetni időpontot, így is elfogadta meghívásunkat a szerkesztőségbe, ahol egy egy allűröktől mentes, szimpatikus és szerény sportembert ismerhettünk meg benne. A hétvégi versenyen pedig élen végzett, úgy néz ki, hogy terepralis pályafutása legalább olyan sikeres lehet, mint a sáncos.

Megsüvegelendően maradt meg olyan szerények, mint amikor gyerekkorában arról álmodozott, egyszer elugrik a sáncról, és csak repül, repül, repül... Aztán földet ért, és azon is maradt...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!