Sport

2013.04.28. 11:34

Válogatottságot ért az országos bajnoki cím

Nyíregyháza - Pásztor László meggyőző teljesítménnyel, három tusgyőzelemmel végzett az élen.

Nyíregyháza - Pásztor László meggyőző teljesítménnyel, három tusgyőzelemmel végzett az élen.Visszhangos sikert ért el megyénk fiatal birkózója, Pásztor László, aki a Cellspan-Balkány SE színeit képviselte a Szigetszentmiklóson rendezett junior szabadfogású országos bajnokságon.

Farkas László tanítványa az 50 kg-os súlycsoportban egy pontozásos és három tusgyőzelemmel (mindannyiszor az első menetben...), vagyis felettébb meggyőző produkcióval szerezte meg az aranyérmet. Mint Farkas László edző elmondta: rendkívül kemény felkészülési időszak végén, jó formaidőzítéssel érte el az ifjú tehetség ezt a valóban bravúros eredményt, minek köszönhetően immár a magyar junior válogatott keret tagjaként tovább bizonyíthatja rátermettségét.

Külön köszönet illeti meg a Cellspan Kft. ügyvezetőjét Banáti Barnabást, és Balkány város vezetését a balkányi birkózás rendületlen támogatásáért, ami nem kis mértékben járult hozzá ehhez a teljesítményhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!