Sport

2013.05.22. 19:59

Hátrányban az első meccs után

Elveszítette a harmadik helyért kiírt párharc első mérkőzését a Nyíregyházi FSE-NYKS női kosárlabdacsapata.

Elveszítette a harmadik helyért kiírt párharc első mérkőzését a Nyíregyházi FSE-NYKS női kosárlabdacsapata.Az amatőr női bajnokság harmadik helyéért kiírt helyosztójának első mérkőzésén az első negyedben még tartotta a lépést a házigazda TFSE-vel a Nyíregyházi FSE-NYKS, de a második tíz percben meglépett a házigazda, és a tízpontos előnnyel biztonságban érezte magát.

Főként, hogy a főiskolások közel igazán csak Farkasinszki Orsolyában volt kellő ponterő, a vendégek tíz hárompontos kísérlet közül pedig egy sem ért célba. A testnevelési egyetemisták a meccs végéig fokozatosan növelték előnyüket, és előnybe kerültek az egyik fél második győzelméig tartó párharcban.

Amatőr női NB

A 3. helyért, 1. mérkőzés

MTE-TFSE–Nyíregyházi FSE-NYKS 80–62 (16–16, 27–17, 20–15, 17–14)

Alkotás u., 50 néző, v.: Gyuris, Záray. NYFSE-NYKS: Tóth K. 2, Földesi V. 10, Gömze, Páll V. 6, Farkasinszki O. 28. Csere: Ónya 4, Papp K. 6, Popenko 4, Soós R. 2, Tatai Tímea. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

A párharc állása: 1–0 az MTE-TFSE javára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!