Sport

2013.06.08. 20:06

Balszerencsés kemecsei vereség

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Kemecse idegenben kezdte meg szereplésést a Tököl ellen – az NB III-as tagság megszerzése érdekében – kiírt osztályozón.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Kemecse idegenben kezdte meg szereplésést a Tököl ellen – az NB III-as tagság megszerzése érdekében – kiírt osztályozón.

A párhar első mérkőzésén jól tartotta magát a megyei elspő osztályú bajnokcsapat, végül balszerencsés vereséget szenvedett. Mindenesetre a visszavágón ledolgozhatóan tűnik a minimális hátrány...

Labdarúgás: Osztályozó az NB III-ba jutásért

1. mérkőzés

Tököl–Kemecse 1–0 (0–0)

Tököl, 100 néző, v.: Kovács G.

Tököl: Balázs L. – Barbai G., Polgári A. (Hasenauer, 66.), Gubai T., Váradi R., Palásti S., Paluska N., Balogh Z., Langó L., Hacker B., Harsányi B. (Radnics L., 56.) Edző: Hollik András.

Kemecse: Szabó A. – Balogh Gy., Tóth Sz., Homann R., Bárány T., Bodnár J., Karkusz A., Asztalos K. (Marcsek Z., 78.), Ruska T., Fekete Á., Ádámszki R. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

A meglehetősen hosszú utazás után pályára lépő vendégek egyenlő ellenfélnek bizonyultak magasabb osztályú riválisukkal szemben. Sőt, az első félidőben változatos játék mellett, a fegyelmezetten futballozó Kemecse veszélyeztetett többet. A szünetet követően sem módosult jelentősen a mérkőzés képe, a játékrész derekán a tököliek azonban egyszer eljutottak a szabolcsi kapu közelébe – ebből gól született. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a látogatókkal feltűnően szigorú játékvezető hét sárga lappal szórta meg a Kemecsét, miközben a Pest megyei együttest egyszer sújtotta hasonló színű kártyával...

Gól: Langó L. (72. ).

Jó: Langó L., Radnics L., Balázs L., illetve Bodnár J., Tóth Sz., Szabó A.

Hollik András: – Továbbra is nyílt az NB III-as tagságért vívott harc, ellenfelünk kitűnő erőkből álló csapat.

Ádámszki Róbert: – Döntetlenszagú mérkőzésen egy hibának kihasználta a hazai csapat. Úgy gondolom, teljesen nyílt a párharc kimentele, biztos vagyok abban, hogy mindent meg fogunk tenni a feljutás érdekében!

(Tudósító: Kondor Lajos)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!