Sport

2013.07.22. 07:43

Hét záró ausztriai győzelem

A hét végén sem pihentek a Nyíregyháza Spartacus NB II-es focistái, sőt a Szpari kedden ismét pályára lép a szerb Kula ellen.

A hét végén sem pihentek a Nyíregyháza Spartacus NB II-es focistái, sőt a Szpari kedden ismét pályára lép a szerb Kula ellen. Mint ismert, a nyíregyháziak az osztrák Loipersdorfban remek feltételek között készülhetnek. Lucsánszky Tamás vezetőedző alaposan megdolgoztatta a játékosokat, még a hét végén is gyakoroltak. Örömteli, hogy Patály János sérülése szépen gyógyul, Csordás Szabolcs már teljes értékű munkát végezhet.

Minczér Tiborék vasárnap este lejátszották második edzőmeccsüket, mégpedig az osztrák harmadik ligában szereplő FC Gratkorn ellen.

Az első félidőben jól tartotta magát az osztrák csapat, a Szpari focistáin pedig látszott, hogy kemény hetet zártak. Szünet után nem sokkal a csereként beállt Huszák Tamás gyönyörű ollózással szerezte meg a vezetést, majd nem sokkal később Katona György 17 méteres lövéssel növelte a nyíregyháziak előnyt. Ezt követően is voltak még helyzetei a Szparinak, ám több gól már nem született. A hajtós, jó iramú mérkőzés jól szolgálta a nyíregyháziak felkészülését.

A Lucsánszky Tamás dirigálta együttes kedden ismét páláyra lép majd, mégpedig a szerb Hajduk Kula ellen. Ezért sem lépett pályára példul Bajzát Péter, és még jó pár társa.

 

Edzőmeccs

Nyíregyháza Spartacus-FC Gratkorn 2-0 (0-0)

Loipersdorf, 150 néző. Spartacus: Ovsiyenko (Pereger, 63. perc) - Polényi, Csordás (Benkő, 59.), Gengeliczki, Dajka - Reznek, Minczér, Kákonyi (Szathmári, 59.), Pákolicz - Katona, Szilágyi (Huszák, a szünetben).

Gól: Huszák (62.), Katona (68.)

 

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!