Sport

2013.07.11. 19:15

Rájuk esett a választás

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Többen őszintén meglepődtek a Kelet-Magyarország hasábjain meghirdetett játék végeredményén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Többen őszintén meglepődtek a Kelet-Magyarország hasábjain meghirdetett játék végeredményén.

Annyi kulisszatitok talán elárulható: a hétfő esti kiértesítéskor többeknek csaknem kiesett a telefon a kezükből, amikor hírül vették – ők lesznek a főszereplők a lapunk által meghirdetett játék ünnepélyes „eredményhirdetésén”. A Kelet-Magyarország jelentős olvasótábora megmozdult, hogy szavazatával támogassa, jobbra esetben trónra ültesse kedvencét.

A 2012/13-as bajnoki idény legjobb futballistáira voksolhattak – négy kategóriában. A beérkezett kötegmennyiségből az is feketén-fehéren kiderült: bármennyire is divat szapulni a magyar labdarúgást, elvitathatatlan tény, még mindig ez a sportág izgatja leginkább a kedélyeket, övezi a legnagyobb érdeklődés.

Kötetlen hangulatban

Summa summarum: a győztesek nem kis meglepetéssel konstatálták, hogy saját mezőnyükben ők vitték el a pálmát. Akadt, aki igazoltan hiányzott a nyíregyházi Chloé étterem különtermében tartott rendezvényről. A kótaji Sallai Márk – egyes vélemények szerint – edzőtáborban készült, ami nem fedi teljesen az igazságot, nyaralás miatt maradt távol.

Jól érezték magukat

Mindenesetre Nyéki Zsolt főszerkesztő helyettes, Csutkai Rita marketing vezető és Mán László sportrovat vezető átadta a megjelenteknek az ajándékot, az ilyenkor elmaradhatatlan közös fotók is elkészültek.

Eközben volt idő némi csevejre. A legszebb elnöknek járó címre nyugodt szívvel pályázó, a Baktalórántházát képviselő Kozma Attila például hosszas eszmecserébe bonyolódott Csoma Dezsővel. Utóbbi éppen Sallai Márk nevében vette át az ajándékcsomagot. Bajzát Pétert elkísérte a Spartacus új szakmai igazgatója, Sándor István is. A mester jó pár helyen megfordult már az országban, ám ilyen rendezvényen még nem volt.

– Nagyszerűen éreztem magam, és követendőnek találom a Kelet-Magyarország ötletét. Jó érzés volt nézni, ahogy a labdarúgók átvették a díjakat, az pedig külön örömöt jelentett, hogy hölgyek is szavaztak, tehát őket is érdekli a labdarúgás - így Sándor István.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!