Sport

2013.07.31. 08:10

Sipos csapat nélkül, Kovács soproni próbán

Nyíregyháza - Még két és fél hét, és elkezdődik a pontvadászat az egycsoportos labdarúgó NB II-ben. Ma délután mindkét megyebeli csapatunk edzőmeccsezik.

Nyíregyháza - Még két és fél hét, és elkezdődik a pontvadászat az egycsoportos labdarúgó NB II-ben. Ma délután mindkét megyebeli csapatunk edzőmeccsezik. A Nyíregyháza Spartacus Pallagon a DVSC-vegyes, a Kisvárda otthonában a Tiszaújváros ellen lép pályára. Ami a nyíregyháziakat illeti, egyelőre még nincs meg, hogy hol folytatja Kovács Ádám. A támadó Zalaegerszeg után most Sopronban van próbajátékon. Szintén csapatra vár Nikon Jevtics és Germán Tamás.

Mindkét csapathoz köthető Sipos Tamás, aki legutóbb a Szpari kölcsönjátékosaként Nyírbátorban játszott. A nyári felkészülést Nyíregyházán kezdte, majd miután szabadlistára került, Kisvárdán gyakorolt. Úgy volt, hogy a második vonal újoncához igazol, ám az üzlet végül nem jött létre, így az egykoron a korosztályos magyar válogatottakban is pályára lépő 25 esztendős védő egyelőre csapat nélkül van és várja a lehetőséget arra, hogy valahol bizonyíthasson.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!