Sport

2013.08.21. 10:49

Az egygólos előny nem előny

Petranics Szergej születésnapos veretlensége megmaradt, a kisvárdai kapus kemény bajnokságra számít.

Petranics Szergej születésnapos veretlensége megmaradt, a kisvárdai kapus kemény bajnokságra számít.A bajnoki nyitány rendre Petranics Szergej születésnapjának környékére esik, a kisvárdai kapus a Sopron elleni mérkőzés másnapján fújhatott el 41 szál gyertyát az ünnepi tortán. Tavaly, amikor a negyvenet a Nyírbátor elleni 2–0-s sikerrel ünnepelte, elárulta, hogy ebben az időpontban sosem szenvedett még vereséget az aktuális csapataival. Most sem, bár a Sopron elleni 1–1 után azért nem volt olyan emelkedett a hangulat a vár oldalában, mint egy esztendővel korábban.

– Az augusztus huszadikát szolgálatban töltöttem, tűzijátékhoz nem riasztottak bennünket, a nap második felében néhány avartűz adott számunkra feladatot – mondta érdeklődésünkre a civilben tűzoltó Petranics Szergej, hogy hol volt nagyobb tűzijáték, valamelyik települési ünnepségen vagy szombaton, a kapuja előtt.

– Visszanézve a meccset, túl sok dolgom nem volt, egyet-kettőt azért kellett védenem, a legnagyobbat éppen a gólt megelőző fejesnél. Tudomásul kell venni, különösen ebben az osztályban nem jelent nagy előnyt az egygólos vezetés, mert szabadrúgásból vagy szöglet után bármelyik csapat képes gólt szerezni. Ha az első félidő végén vagy a második elején értékesítjük a helyzeteinket, akkor nem érintett volna bennünket ennyire fájdalmasan a soproniak hajrában szerzett találata.

(A TELJES CIKKET ELOLVASHATJA A KELET-MAGYARORSZÁGBAN.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!