Sport

2013.08.12. 10:48

Ott folytatta, ahol legutóbb elkezdte

Kemecse - A Kemecsére visszatérő Fekete Gábor két és fél évvel ezelőtti tempójában kezdte el termelni a gólokat.

Kemecse - A Kemecsére visszatérő Fekete Gábor két és fél évvel ezelőtti tempójában kezdte el termelni a gólokat.

Fekete Gábor visszatért. Márpedig, ha ilyesmit leírunk, akkor ott történnie kellett valaminek, hiszen a kemecsei csatár 2011-ben magasra állította a lécet. A játékos akkor télen igazolt a szabolcsi kisváros NB III-as csapatához, zsinórban 12 bajnoki meccsen eredményesnek bizonyult, ezeken 20 gólt szerzett (szűkítve a kört az első öt meccsen tizenhármat...), és végül 25 góllal zárta a tavaszi szezont! A következő bajnoki évben az ősze már valamivel szerényebb lett, hiszen „csak” tízgólosan igazolt vissza Hajdúszoboszlóra.

Szóval Fekete Gábor szombaton végérvényesen visszatért Kemecsére: a balmazújvárosi, szintén megye egyes gárda otthonában játszott Magyar Kupa-mérkőzésen a 11. percben már három találatnál tartott, végül ötnél állt meg, csapata pedig 7–0-ra nyert.

– Az első gólom nagyon gyorsan megszületett, egy perc és néhány másodperc kellett ahhoz, hogy feliratkozzak a góllövők közé – mondta a 33 éves támadó. – A másik kettő is jött gyorsan, ezekkel a találatokkal sikerült is eldönteni a mérkőzés sorsát. És hogy miként tértem vissza Kemecsére? A legfőbb oka, a Hajdúszoboszlón kialakult helyzet, ahol csökkentett költségvetéssel, fiatalokkal vágtak neki a folytatásnak. Ebben a helyzetben csapatot kellett keresnem, és amikor felhívtam Ádámszki Róbertet, a kemecseiek játékos-edzőjét, hogy gratuláljak a bajnoki címükhöz, szóba került a közös folytatás. Ugyan több ajánlatom volt, de mind közül a legelőnyösebbet egykori csapatomtól kaptam, és a mérlegeléskor persze jól jött, hogy tudtam: ismerős helyre kerülök és újra komoly célokért, az NB III-ba jutásért játszhatok. A jelenlegi csapattársak közül egyedül Tóth Tibornak kellett bemutatkoznom, vele ellenfélként sem nagyon találkoztam még, a keret pedig talán még annál is erősebb, mint amikor legutóbb itt futballoztam.

(A TELJES CIKK ELOLVASHATÓ A KELET-MAGYARORSZÁG 2013. AUGUSZTUS 13-I SZÁMÁBAN)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!