Sport

2013.08.05. 16:28

Rengeteg okos munka és csiszolás

Nyíregyháza - A Spartacus a héten már a Magyar-kupabeli megmérettetésre készül.

Nyíregyháza - A Spartacus a héten már a Magyar-kupabeli megmérettetésre készül.

Két meccs, egy vereség és egy győzelem – ez a mérlege a Nyíregyháza Spartacusnak a hét végi, baktalórántházi Fenyves Csárda Kupán. Szombaton az NB II-ben osztálytárs Kisvárda ellen 2–1–re kikaptak a nyíregyháziak, másnap a megyei I. osztályú Nyírmada ellen magabiztosan, 10–0-ra nyertek.

- Hasznos megmérettetések voltak a baktai találkozók, bár a nagy meleg rányomta bélyegét a csapatok játékára - kezdte a hét végi torna értékelését Sándor István, a Spartacus szakmai igazgatója, aki a baktai meccseken szorgalmasa jegyzetelt.

– A szombati mérkőzésen még kitűntek azok a hibák, amelyeket mihamarabb ki kell majd javítanunk. Vasárnap már voltak jó megoldások, igaz az ellenfél is szerényebb képességű volt. Két fontos tennivalót szeretnék megemlíteni, egyrészt rengeteget kell még dolgozni, mégpedig okosan, tudatosan. A másik az, hogy a sok új játékos miatt tovább kell csiszolni a játékunkat. Azt azért megjegyzem, hogy az elmúlt héten keménye edzettek a játékosok, szinte folytatódott az ausztriai edzőtáborban végzett munka. Ezen a héten már más jellegűek lesznek a gyakorlások, frissítenünk is kell a játékosokat, hiszen vasárnap már tétmeccs következik a Magyar-kupában –így Sándor István.

Hétfőre pihenőt kaptak a focisták, akik közül Balogh János, a rutinos kapus lett a csapatkapitány. Ezen a héten edzőmérkőzés nem lesz, viszont információink szerint csütörtökön délután öt órától, a VIP-lelátón megtartja a klub a hagyományos szurkolói ankétot.

KM-ML


Bérletek, belépők

Belépőjegy: 1000 Ft

Kedvezményes belépőjegy (női, diák,nyugdíjas): 500 Ft

Éves bérlet: 13.000 Ft

Kedvezményes éves bérlet (női, diák, nyugdíjas): 6.500 Ft

VIP Bérlet: 50.000 Ft (1 fő, VIP-szektor)

Támogatói Bérlet: 200.000 Ft (1+1 fő, VIP-szektor)

Újdonság, hogy kedvezményes, 1000 Ft helyett 600 Ft-os áron válthatók belépőjegyek a kanyarba. Akik az egész szezonban itt szeretnének szurkolni, vásárolhatnak „Kanyar Bérletet" 7800 Ft-os áron.

A 2013/2014-es szezon bérleteit augusztus 12-től, jövő hétfőtől vásárolhatóak a Nyíregyháza Spartacus irodájában, hétfőtől péntekig 9-13 óra között.

A bérletek nem érvényesek a Magyar-kupa illetve a Liga-kupa mérkőzésekre! Külön, csak az őszi szezonra szóló bérlet nem vásárolhatók, jegyeket csak a mérkőzés napján lehet váltani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!