Sport

2013.09.07. 20:12

Pontosan tért haza a Bátor Barcikáról

Kazincbarcika - Vezettek, és akár nyerhettek is volna a vendégek a jól rajtoló borsodiak ellen.

Kazincbarcika - Vezettek, és akár nyerhettek is volna a vendégek a jól rajtoló borsodiak ellen.

Jól kezdte a vendég nyírbátori csapat a kazincbarcikai NB III-as mérkőzését, melynek eredményeként egy formás jobboldali támadás végén a visszagurított labdát Kovács Ádám pontosan lőtte a kapu jobb sarkába. Ezt követően mezőnyfölénybe került a jó erőkből álló Barcika, és a félidő derekán legveszélyesebb támadója, Molnár Gábor egyéni játékból egyenlített. Szünet után, de különösen a kiállítást követően számos meccslabdát hagyott ki a bátran támadó nyírbátori csapat, de a játékvezető hathatós támogatása mellett a hazaiaknak sikerült a pontszerzés.


NB III. Keleti csoport: 4. forduló

Kazincbarcikai SC–Nyírbátori FC 1–1 (1–1)

Kazincbarcika, 300 néző, v.: Nazsa.

Kazincbarcika: Szabó Á. – Treznai, Komlósi Á., Nyisalovits, Czető, Illés R., Kovács P., Molnár G., Nyitrai, Szabó V., Casado. Edző: Borbély Péter.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Boros D., Mészáros M., Ricsei, Csáki J. (Jeddi, 55.), Szilágyi K., Erdei Z., Ambrusz, Lukács B. (Lipcsei M., a szünetben), Török I. (Vasas T., 70.), Kovács Á. Edző: Márton István.

Gól: Molnár G. (32.), illetve Kovács Á. (13.).

Kiállítva: Komlósi Á. (a gólhelyzetben kiugró Kovács Ádám visszarántásáért, 65.). : Molnár G., Nyitrai, Szabó V., illetve Ricsei, Szilágyi K., Ambrusz, Mészáros M., Kovács Á. (Tudósító: Balla István)

Borbély Péter: – Miután tíz emberre fogyatkoztunk, meg kellett elégednünk a döntetlennel.

Márton István: – Küzdelmes, hajtós meccsen a kiállításig kiegyenlített játék folyt, ezt követően véleményem szerint két pontot itt hagytunk Barcikán. Az igazsághoz tartozik, hogy többek között egy egyértelmű tizenegyest sem kaptunk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!