Sport

2013.10.02. 11:57

Letörtségre sikerélmény a gyógymód

A Fatum-Nyírsuli-NRK hosszú idő után tér haza: kupameccsen a Miskolcot fogadja.

A Fatum-Nyírsuli-NRK hosszú idő után tér haza: kupameccsen a Miskolcot fogadja. A Fatum-Nyírsuli élvonalbeli női röplabdacsapata csaknem egy hónapja nem mutatta meg magát hazai közegben – időközben kis túlzással keresztül-kasul bejárta az országot. A nyíregyháziak csütörtökön ismét saját közönségük előtt domboríthatnak: Magyar Kupa fellépésen az „osztálytárs” Miskolcot fogadják, mégpedig a Bem iskola csarnokában (kezdés: 18 óra). A legjobb nyolc közé jutásért kiírt párharc első találkozóján a sikerélmény fontosságát emelte ki a szakvezetés.

– A hét végi bajnoki vereség rányomta bélyegét a hangulatra, ez érződött a hétfői, majd keddi edzésen – taglalta Balázs István, a Fatum-Nyírsuli-NRK edzője, hogy az ifjúsági válogatott elleni idegenbeli kisiklás megviselte a társaságot. – Letörtek a lányok, viszont nagyon remélem, minél hamarabb túlteszik magukat a történteken. Nem könnyíti a helyzetünket, hogy az egyébként is sok maródi mellé Szabó Ivett is csatlakozott, várhatóan több mérkőzésre kidőlt a sorból. A Miskolc nem kezdte jól a bajnokságot, de kilábalni látszik a hullámvölgyből, hiszen Szombathelyen simán nyert. Ebben a szituációban kemény, nehéz meccsre számítok, és bármilyen különbséggel, de győzelmet várok a csapattól.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!