Sport

2013.11.06. 17:43

Henrik sikerei egyéniben és párosban

A Tenisz Park SE ifjú teniszezője kétszer is házidöntőben diadalmaskodott.

A Tenisz Park SE ifjú teniszezője kétszer is házidöntőben diadalmaskodott. Szép eredményeket tudhat magáénak az elmúlt időszakban a tizenkét esztendős Toma Henrik, a nyíregyházi Tenisz Park SE ifjú versenyzője. Az MTK fővárosban rendezett találkozóján két versenyszámban indult és mindkettőben az élen végzett. Egyéniben egy kategóriával feljebb F14-ben, míg párosban a saját korcsoportjában, ami első kategóriás, kiemelt verseny volt.

Egyéniben házi döntőt játszott klubtársával, Becser Dominikkal, aki ellen 6:1 6:0-ra diadalmaskodott. Dominik a párosban vigasztalódhatott, hiszen Henrikkel az oldalán elhozták az elsőnek járó kupát. Az elődöntőben nem kis bravúrral kiverték a torna első kiemelt párosát, a döntőben ugyancsak nagyon szoros meccsen győztek az idei vidékbajnokok ellen!

A következő versenyt hazai környezetben, Nyíregyházán a Tenisz Park rendezte. A menetrend hasonló volt: egyéniben F14, párosban F12, ami ugyancsak kiemelt verseny volt (második kategóriás). Egyéniben szintén házi finálét rendeztek, itt Henrik a verseny első kiemeltje, Závaczki Martin ellen győzött 6:4 6:0-ra. Párosban Becser Dominikkal ismét a döntőig tartott a lendület, ám most kikaptak a torna első kiemelt párosától, a Fajta-Juhos kettőstől.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!