Sport

2014.01.07. 19:06

Balogh: Két nap-négy edzés!

A Szpari kapusa a válogatott keret tagjaként Telkiben kezdte a felkészülést.

A Szpari kapusa a válogatott keret tagjaként Telkiben kezdte a felkészülést.Két nap alatt négy edzés - ennyi várta azokra a focistákra, akik meghívást kaptak Pintér Attila szövetségi kapitány bemutatkozó gyakorlásaira.

– Köszönöm a kluboknak, hogy elengedték a játékosokat az összetartásra, mert ezek elengedhetetlenek az előrelépéshez. Nagyon pozitív a játékosok hozzáállása. A különböző, egymás melletti mozgásokat, labdakihozatalokat gyakoroltuk – summázott véleményt a két napról Pintér Attila.

A Telkiben tréningező harminckettes keretnek egyedüli NB II-ben szereplő játékosként Balogh János, a Nyíregyháza Spartacus kapusa is tagja volt.

– Hétfőn és kedden egyaránt két-két edzés volt, amelyek között egy rövid pihenő is szerepelt. Csapatszinten javarészt taktikai elemeket gyakoroltunk, a kapusoknak pedig kétszer különfoglalkozás is volt, ám ezeken ésszel dolgoztunk, nem vágtunk a közepébe, hiszen a téli szabadságról érkeztünk. Jó volt és egyben fárasztó is a két nap alatti négy gyakorlás – vélekedett Balogh János.

A Szpari csapatkapitány azt is elmondta, hogy Pintér Attila a keret valamennyi tagjától úgy köszönt el, hogy találkozunk jövő hétfőn!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!