Sport

2014.01.13. 16:37

Magukhoz kötik az értékeiket

Kisvárda - Sem Fodor András, sem pedig Myke Bouard Ramos nem eladó a tavasszal a bentmaradásért küzdő Kisvárdából.

Kisvárda - Sem Fodor András, sem pedig Myke Bouard Ramos nem eladó a tavasszal a bentmaradásért küzdő Kisvárdából.

Fodor András a derekára kötötte az övet, és társaival együtt megkezdte a felkészülést. Kisvárdán, hétfőn délután. Vagyis bármennyire szerette volna a másodosztály listavezetője, a Nyíregyháza Spartacus a soraiban látni a 27 éves középpályást, a játékos nem megy, nem mehet sehová. Mint ahogy a brazil Myke Bouard Ramos sem, pedig őt az élvonalbeli MTK látta volna szívesen.

– Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy játékosaink élvonalba igyekvő, illetve élvonalbeli kluboknál hívták fel magukra a figyelmet, ami azt jelenti, hogy valamit jól csinálunk, még ha a helyezésünk nem is ezt tükrözi – mondta dr. Sipos István, a Kisvárda klubigazgató. – Több oldalról is megvizsgáltuk az ajánlatokat, és végül arra jutottunk, hogy azok sem szakmai, sem erkölcsi oldalról nem elfogadhatóak, hiába kapnánk játékosokat cserében, nem mondhatunk le legértékesebb futballistáinkról.

Kisvárdán az emberek megszerették az NB II-t, ragaszkodnak is hozzá, mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy meghosszabbítsuk másodosztályú tagságunkat. Élethalálharc vár ránk a tavasszal, Fodorral és Bouarddal a sorainkban.

(A teljes cikket elolvashatja a kelet.hu-n vagy a Kelet-Magyarország 2014. január 14-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!