Sport

2014.01.27. 14:27

Talán minden jóra fordul

Az ősszel nem mindenki húzott egy irányba, de él a remény, hogy a Mérk-Vállaj elkerüli a süllyesztőt.

Az ősszel nem mindenki húzott egy irányba, de él a remény, hogy a Mérk-Vállaj elkerüli a süllyesztőt. Fő az optimizmus! Ami azt illeti, ráfér a biztatás a Mérk-Vállajra. A megyei másodosztályú futballcsapat gyászosan muzsikált az őszi idényben, valamint a tavaszról előrehozott bajnoki fordulóban. Az előző évadot még a harmadik helyen befejező legénység alig fél év múltán a Kelet-Magyarország-csoport táblázatának legvégére süllyedt, miközben tizenhat fellépésen egyetlen árva pontot gyűjtött. A mindössze kilenc szerzett és száztizenegy kapott gólt sem tehetik ki az ablakba, ugyanakkor az is igaz: a tragikus eredménysor dacára még még megúszható a kiesés. A nyáron alaposan kicserélődött játékoskeret könnyűnek találtatott, de él a remény a feltámadásra.

Vilmos István személyében sikerült megtalálni az új elnököt, a kispadra pedig Szimuly Gábor ül le, aki korábban eredményesen dolgozott a gárdával. A szakember a gárda egy-két régi labdarúgójának visszacsábításával igyekszik acélosítani a sorokat, és pici, egygólos győzelmekkel kívánja kibrusztolni a megkapaszkodást. Mert egyértelműen ez a cél, aminek megvalósítása rém egyszerű: minél több meccset meg kell nyerni...

KM-KT

További részletek a kelet.hu-n és a keddi Kelet-Magyarországban

Kép (01.28/mérki foci):

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!