Sport

2014.02.20. 11:03

Kis csapathoz is nagy örömmel

Bodnár László boldog, a brazil házi gólkirály Myke Bouard Ramosra ellenben többhetes kihagyás vár.

Bodnár László boldog, a brazil házi gólkirály Myke Bouard Ramosra ellenben többhetes kihagyás vár.

„Nagyon boldog vagyok, hogy megint van csapatom, fél évre a Kisvárdához szerződtem! Köszönöm csapattársaimnak, hogy hozzásegítettek a szerződésemhez!” A legismertebb közösségi portálon tette közzé ezt a bejegyzést Bodnár László, aki a jelek szerint nagyon örül annak, hogy újra futballozhat. A maholnap 35 esztendős védő nacionáléjában ugyan olyan neves klubok is szerepelnek, mint az ukrán Dinamo Kijev, a holland Roda, az osztrák Salzburg vagy az éppen akkor Bajnokok Ligája-résztvevő DVSC, de fél év kihagyás után a 46-szoros válogatott futballista számára az is felemelő, ha egy NB II-es kiscsapatot szolgálhat.

A kisvárdaiak kerete ezzel teljesnek mondható a tavaszi folytatásra, a közelgő bajnoki rajton mégis lesznek hiányzók. Volodimir Kornutjak a tavaszi első három meccset kénytelen kihagyni a soproni kiállítása miatt, Myke Bouard Ramos pedig öt sárga lap miatt nem játszhat a Balmazújváros elleni nyitányon. No, meg a bokasérüléséből eredően. A csütörtöki orvosi vizsgálat ugyanis kiderítette, hogy a brazil házi gólkirálynak az úgynevezett delta szalagja van elszakadva, ami miatt még két hét teljes pihenő vár rá, és nagyjából egy hónap múlva térhet vissza a pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!