Sport

2014.02.03. 15:32

Villámportya, amelyen volt mit tanulni

Villámportyával színesítette a felkészülést a Tiszavasvári. A megyei másodosztályú futballcsapat Szlovákiában töltötte a hét végét – nem tétlenül.

Villámportyával színesítette a felkészülést a Tiszavasvári. A megyei másodosztályú futballcsapat Szlovákiában töltötte a hét végét – nem tétlenül. A Nyírerdő-csoport tabelláját vezető együttes szombaton a harmadik liga éllovasa, az FK Bodva Moldava ellen lépett pályára és szenvedett 4–1-es vereséget a szabolcsi legénység, amelynek gólját Nagy Dávid szerezte.

Másnap a negyedik vonalban szereplő, ugyancsak a feljutásért hajtó SK Saco várt a Mirgai-legénységre: ezúttal 5–2-es hazai győzelem született. A változatosság kedvéért a Vasvári mindkét gólját újfent a bal oldali középpályás, Nagy Dávid jegyezte.

– Saját bőrünkön tapasztalhattuk, előrébb tart a szlovák futball – summázta a túra tapasztalatait Mirgai László, a Tiszavasvári trénere. – A hazaiak olyan intenzitással darálták végig az előkészületi meccseket, amire nálunk ritkáén akad példa. Van mit tanulnunk tőlük...

A Tiszavasvári számára nem lesz unalmas az aktuális hét sem. Szerdán, 18 órától – villanyfényes meccsen – fogadja a Tiszalököt, míg szombaton a Hajdúnánást (10 órától) látja vendégül. Vasárnap a Nyírerdő Kupa megyei teremlabdarúgó torna egyik selejtezőcsoportjának küzdelmeit a vasvári sportcsarnokban rendezik, természetesen itt is megmutatatja magát a bajnokesélyes gárda.

- KM -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!