Sport

2014.02.06. 14:34

Zongoracipelők és karmester

Nyíregyháza - Kis Róbert, a Nyíregyháza Spartacus új játékosa megkapta a nagy esélyt.

Nyíregyháza - Kis Róbert, a Nyíregyháza Spartacus új játékosa megkapta a nagy esélyt.

Remek pályák, kiváló ellátás- minden adott a megfelelő minőségű munkához Antalyában, ahol a Nyíregyháza Spartacus focicsapatának játékosai gyűjtik az erőt, csiszolják a játékot a másodosztályú bajnokság tavaszi folytatására.

Miként arról már beszámoltunk, szerdán létmeccsen is tesztelhette labdarúgóit Lucsánszky Tamás, a Szpari mestere.

A cseh első osztályú Pribam ugyan 2–0–ra nyert, ám a mieink egyenrangú partnerei voltak az ellenfélnek. Délután a szerb második ligás Timok elleni meccs döntetlenül végződött. A szerbek szereztek vezetést, majd Molnár Marcell egalizált. A találkozón a Szpari sokkal több helyzetet dolgozott ki ellenfelétől, de csak egyet sikerült értékesíteni.

Nehezen kezelhetőnek tartják

Ugyancsak a szerda krónikájához tartozik, hogy megérkezett a csapathoz Kis Róbert, az új igazolás.

- A zongoracipelők mellett szükségem lenne egy olyan középpályásra, akinél jó helyen van a labda, aki a nehéz periódusokban is képes egy, egy váratlan megoldással átlendíteni a holtponton a csapatot. Robi pedig ilyen - indokolta az MTK-ban nevelkedett, majd Felcsúton, a Szolnoki MÁV-ban és Szegeden futballozó játékos érkezését a szakvezető.-

– Tudom, hogy nehezen kezelhető játékos hírében áll, de bízom magamban, hogy képes leszek beállítani a sorba. Most kap egy esélyt, rajta múlik, tud-e élni vele -vélekedett Lucsánszky Tamás.

A csapatnál egyébként jó a hangulat, Szathmári Sándor kisebb sérüléssel bajlódott, illetve a csehek ellen megsérült Sándor Istvánnak kell kihagyni edzéseket, remélhetőleg a rutinos középpályás hamarosan ismét munkába állhat.

Balogh ismét Belekben

Más. A szerdán a klubcsapathoz kölcsönadott Balogh János este már visszatért a közeli Belekbe, ahol a Pintér Attila irányította válogatott keret gyakorol. A Szpari csapatkapitánya ott folytatja a felkészülését, igaz nem sokáig, mert szombattól ismét csapattársaival gyakorol és már velük is marad.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!