Sport

2014.03.01. 17:00

Büntetőből született gólokkal alakult ki a bátori iksz

Nyírbátor - Hazai döntetlennel kezdte a tavaszi szezont a labdarúgó NB III. egyetlen szabolcsi reprezentánsa.

Nyírbátor - Hazai döntetlennel kezdte a tavaszi szezont a labdarúgó NB III. egyetlen szabolcsi reprezentánsa.

Ragyogó tavaszias időben, látszólag kiválóan előkészített talajú pályán indult a tavaszi idény az NB III-ban, a nyírbátori mérkőzésen. Az első félidőben egymás hibáiból próbáltak előnyt kicsikarni a csapatok, kevés sikerrel. Szünet utánra nagyot javult a játék színvonala, elsősorban a hazaiak jóvoltából, de a többet támadó bátoriak ellen a jó fizikumú játékosokból álló REAC veszélyesen kontrázott. Egy ilyen ellentámadás végén jutott véleményes büntetőhöz és vezetéshez a fővárosi legénység. Ezt követően minden egylapra feltéve rohamozott az egyenlítésért, majd a győzelemért a Nyírbátor, de csak az egy pontot érő találatot sikerült megszerezni, a győztest már nem.

NB III. Keleti csoport

Nyírbátori FC–REAC 1–1 (0–0)

Nyírbátor, 250 néző, v.: Ducsai. Nyírbátor: Tóth Sz. – Boros D. (Haburcsák K., 78. perc), Dajka L., Mészáros M., Szilágyi N., Nagy D., Csáki J., Szilágyi K., Erdei Z., Ambrusz, Ráti (Lipcsei M., 58.). Edző: Márton István.

REAC: Csengelija – Dinka, Honti, Radványi D., Szekér D., Switzer (Herbály, 85.), Füle Á., Kiss T., Pálmai (vízi, 56.), Czimmermann (Lucz, 71.), Olasz J. Edző: Mátyus János.

Gól: Erdei Z. (11-esből, 77.), illetve Kiss T. (11-esből, 70.).

Jó: Dajka L., Ambrusz, Mészáros M., Szilágyi K., illetve Csengelija, Szekér, Czimmermenn, Olasz.

(Tudósító: Balla István)

Márton István: – Nagyon szerettünk volna győzelemmel rajtolni, a játékosok mindent megtettek ennek érdekében, kiváltképp a második félidőben. Nehezen találtuk a jó felépítésű futballistákból álló, nagyon fegyelmezetten és szervezetten védekező REAC játékának ellenszerét, nem tudtunk elégszer mögéjük kerülni. Küzdelmes mérkőzésen, úgy érzem, igazságos a döntetlen.

Mátyus János: – Azt gondolom, hogy a kilátogató szépszámú közönség jól szórakozott. A helyzeteink alapján úgy érzem, közelebb álltunk a győzelemhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!