Sport

2014.03.12. 10:03

„Megszólal a kezdősípszó, aztán hadd szóljon...”

<p style="text-align: left;">Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei másodosztály 18. fordulójának mérkőzéseit rendezik – vasárnap.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei másodosztály 18. fordulójának mérkőzéseit rendezik – vasárnap.

Labdarúgás: megyei II. osztály, 18. forduló (kezdés: 14, ifi: 12)

Nyírerdő-csoport

Tippel: Fecsku István, a Rakamaz edzője.

Vasárnap

Levelek (6.)—Encsencs (8.): – A Levelek behúzza ezt a meccset.

Nyírvasvári (9.)–Ófehértó (5.): – Ez érdekes meccs lesz. Szűken nyer a Nyírvasvári,

Kótaj (3.)–Nyíribrony (15.): – A Kótaj otthon aligha baltázza el ezt a mérkőzést.

Apagy (14.)–Nyírtelek (12.): – Az Apagy jól indult, a lendület még kitart.

Napkor (10.)–Nyírpazony (11.): – Jól erősített a Napkor, amely begyűjti a három pontot. (A mérkőzést Nagykállóban rendezik)

Tiszavasvári (1.)–Nyírlugos (16.): – A bajnokesélyes Vasvári nem hibázhat. Országos meglepetés lenne, ha pontot vesztene. (A mérkőzést Nyírteleken rendezik)

Újfehértó (13.)–Terem (4.): – A Terem nagyon erősnek tűnik, idegenben is győzhet.

Rakamaz (7.)–Szakoly (2.): – Nekünk mindenképpen nyerni kell

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője.

Vasárnap

Pap (12.)–Fényeslitke (13.): – Mindkét csapat jó nevekből áll, a pillanatnyi forma dönt.

Demecser (8.)–Gyulaháza (3.): – Az erősebb és egységesebb vendégek elviszik a három pontot még akkor is,. ha jól kezdtek a hazaiak.

Rohod (14.)–Ajak (2.): – A Rohod jól erősített, de a masszív, acélos vendégek ez kevés lesz.

Újdombrád (6.)–Vasmegyer (10.): – Fabók Pista barátomnak jó csapata van, ha játékosai nem mennek az X-Faktor válogatásra, akkor győzni fognak.

Pátroha (11.)–Kék (15.): – Pátrohán nem egyszeerű pontot szerezni, de ha Ördögék bent akarnak maradni, akkor ideje elkezdeni.

Gávavencsellő (9.)–Záhony (5.): – A hazai pálya előnye dönthet.

Nyírkarász (4.)–Nagyhalász (1.): – Nem sikerült túl jól a kezdés, de hazai pályán csak a győzelem lehet a cél. Remélem, a játékosok is így éreznek, még akkor is, ha tiszteljük a Halász eredményeit.

Szabadnapos: Vaja.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Apró Attila, a Tarpa edzője.

Vasárnap

Tiszakóród (6.)–Nyírmeggyes (14.): – Leendő kupaellenfelünk stabilabb gárda annál, hogy ezt a meccset ne nyerje meg hazai környezetben.

Mérk-Vállaj (16.)–Tunyogmatolcs (13.): – Véleményem szerint a hazai csapat lényegesen komolyabb játékerőt képvisel, hiszen a listavezető alig ment át a felezővonalon az elmúlt fordulóban… Viszont egy kulcspozícióban „lyukas”, ezért bármi megtörténhet.

Vásárosnamény (3.)–Kölcse (7.): – A hazai csapat rendkívül masszívnak tűnik, a vendégeknél pedig játszik néhány kiemelkedő képességű játékos (legalábbis ellenünk játszott)… Bízom az egyéniségekben.

Vámosoroszi (5.)–Nyírcsaholy (8.): – A Nyírcsaholy meccsét többé nem tekintem meg a helyszínen, mert ha elmegyek hozzájuk, biztos, hogy egy öngóllal lerendezik a hiú ábrándjaimat…

Milota (9.)–Szatmárcseke (12.): – Megszólal a kezdősípszó, aztán hadd szóljon… Erről a párosításról ez jut eszembe. Fogalmam sincs, hogy ki fog nyerni.

Mátészalkai MTK (4.)–Túrricse (11.). : – A hazai csapatot egy kicsit becsapta a sorsolása ősszel, de ezen a meccsen esélyesebbnek tartom. (kezdés: 11.30, ifi: 9.30)

Beregdaróc–Vitka: – Győzzön a jobb!

Tarpa (2.)–Tisztaberek (1.): – Amennyiben kulturált körülmények között sem tudjuk legyőzni a soron következő ellenfelünket,

akkor nyilvánvalóan jobbak nálunk…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!